"Bitkiler Okulu" Starcity Outlet Çocuk Kulübü'nde!

Çocuklarımızın doğa ve çevre bilincini eğlenerek kazanabilecekleri 'Çocuk Sanat Atölyeleri - Bitkiler Okulu' Starcity Outlet'te başlıyor! 7- 29 Ekim tarihlerinde her hafta sonu 14

Çocuklarımızın doğa ve çevre bilincini eğlenerek kazanabilecekleri “Çocuk Sanat Atölyeleri - Bitkiler Okulu” Starcity Outlet’te başlıyor! 7- 29 Ekim tarihlerinde her hafta sonu 14.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek atölyeler, Starcity Outlet’in tüm misafirleri için ücretsiz!
JLL Türkiye tarafından yönetilen Starcity Outlet, Eylül ayında gerçekleştirdiği Back to School etkinliklerinin ardından Ekim ayına yeni bir solukla giriyor. 4 hafta sonu sürecek olan “Bitkiler Okulu” etkinlik programı; Starcity Outlet -1. Kattaki özel etkinlik alanında çocuk eserleri sergisiyle bir arada sunulacak.
Doğa ile dostluk bağı kurabilmiş duyarlı bir nesle öncülük etme misyonuyla yola çıkan “Bitkiler Okulu” etkinlikleri; tohum ve çiçeklerin, rengârenk saksıların, poster bildirilerin, doğa motifli doğal taşların kullanımıyla Ekim ayında dolu dolu geçecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da içine alan “Bitkiler Okulu” Mozaikten Türk Bayrağı yapımıyla tüm çocuklara muhteşem hafta sonları vadediyor.
Starcity Outlet’in GA Çocuk işbirliğiyle geliştirdiği etkinlikler, profesyonel eğitmenler liderliğinde uygulanıyor ve doğa ile sanatsal yaratıyı birbirine bağlayan atölyelerden oluşuyor.  Starcity Outlet’i ziyaret eden miniklerin herhangi bir ücret ödemeksizin yararlanabildiği çocuk sanat atölyeleri, 7 - 29 Ekim tarihlerinde her hafta sonu 14.00 - 18.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleşecek.
Etkinlik Programı:
7 Ekim Cumartesi
Tasarım Atölyesi / Saksı Yapımı
8 Ekim Pazar
Bahçıvanlık Atölyesi / Çiçek Ekimi
14 Ekim Cumartesi
Kolaj Atölyesi / Yaprakla Kompozisyon Oluşturma
15 Ekim Pazar
Desen Atölyesi / Taş Üzerine Doğa Deseni Çalışması
21 Ekim Cumartesi
Tasarım Atölyesi / 3D Çiçek Yapımı
22 Ekim Pazar
Bahçıvanlık Atölyesi / Doğadan Mutfağa Tohum Ekimi
28 Ekim Cumartesi
Resim-Kolaj Atölyesi / “Doğayı Koruyorum” Afiş Çalışması
29 Ekim Pazar
29 Ekim Özel Atölyesi / Mozaikle Türk Bayrağı Yapımı