Biz Hizmete Boğuluruz...

Samsun CHP Milletvekili aday adaylarından Atıf Tomrukçu ön seçim çalışmaları esnasında, dün gittiği Terme ilçesinin Sivaslar mahallesinde, mahalle halkıyla bir araya geldi

Samsun CHP Milletvekili aday adaylarından Atıf Tomrukçu ön seçim çalışmaları esnasında, dün gittiği Terme ilçesinin Sivaslar mahallesinde, mahalle halkıyla bir araya geldi.

Mahalle kahvesinde bulunan mahalle sakinleri Atıf Tomrukçu hakkında şunları ifade ettiler. “Atıf Tomrukçu’yu biz 1974’lerden bu yana tanırız. Çocukluğunu, gençliğini biliriz, kendisi parti tabanından gelen birisi, partiye hizmetse hizmetin en iyisini yapmıştır.  Keşke bütün CHP’liler partilerine Atıf Tomrukçu kadar hizmet etmiş olsalar. İnanın bize Atıf Tomrukçu, gençlik yıllarından bu yana Sivaslar köyünden, şimdiki adı Sivaslar mahallesinden hiç çıkmamıştır. Aday olsa da olmasa da her daim gelir, hal hatır eder, eksiğimizi gediğimizi sorar, imkânları ölçüsünde herkese yardımcı olmaya çalışır. İçimizden biridir. Terme’ye ve Samsun’a böyle bir aday kesinlikle şart.  Bu şekilde çalışan bir aday adayını bize soracak olurlarsa milletvekili adayı yapmak gerekir” dediler.

Sivaslar Mahallesi sakinlerinin konuşmasında sonra söz alan Samsun CHP Milletvekili aday adayı Atıf Tomrukçu da şunları söyledi. “Sivaslar mahallesindeki hepsi birbirinden değerli yol arkadaşlarım beni benden daha iyi anlattılar. Bunun üzerine kelam etmek boşunadır. Bana olan güveninize, saygınıza ve sevginize  layık olacağımdan kuşkunuz olmasın” diye konuştu.