BİZ SİZLERİ CANDAN SEVİYORUZ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101'nci yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101'nci yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret edildi.
Ziyarette ayrıca, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Albay  Murat Özer, şehit yakınları, dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.

[gallery ids="46706,46704,46705"]
SİZLERİN SAYESİNDE BU İŞLERİ GÜZELLİKLE YAPIYORUZ
Ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Necati Yılmaz, “Buradaki bizim amacımız şehit ailelerimize, gazi arkadaşlarımıza sizlerle beraber iyi hizmet verebilmektir. Sizlerin sayesinde bu işleri güzellikle yapıyoruz. Bugün 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle derneğimizi ziyaret ettiğiniz için ben, şahsım ve üyelerim adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
MİNNET VE ŞÜKRAN DUYGULARIMI İFADE EDİYORUM
Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet DİRİL yaptığı konuşmasında, “Aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize yüce Türk Milleti’nin yüksek ahlaki değerlerini oluşturan vefa duygusuyla sadakat göstermeliyiz. Sayın Valimizin derneğimize yapmış oldukları erdemli hareketlerinden dolayı ben şahsım ve teşkilatım adına minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz” diye konuştu.
ONUN İÇİN BUGÜNÜN KIYMETİNİ ÇOK İYİ BİLECEĞİZ

[gallery ids="46709,46708,46707"]


Vali İbrahim Şahin yaptığı konuşmasında, “Bugün bizim için çok önemli bir gündür. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101.nci yıldönümü, özellikle Çanakkale’deki şehit sayısının tahmin edilenin üstünde olduğunu bilirsek bu ülke insanının, Türk Milleti’nin bu toprakları muhafaza etmek adına ne kadar mücadele ettiklerini çok daha iyi görürüz. Bu ülke topraklarında On santimetre kareyi kazdığınızda bile şehit kemikleri görmenin orada sızısını yaşarsınız. Onun için bugünün kıymetini çok iyi bileceğiz. Çocuklarımıza ve çevremizdekilere çok iyi anlatacağız. Özellikle Samsun gibi güzel bir şehirde sizin gibi çok değerli insanların gerek şehit ailelerine, gerek gazilere, gerek muharip gazilere sahip çıkarak sivil toplum örgütü oluşturmaları da çok sevindiricidir. Biz sizleri candan seviyoruz. Allah sizlere uzun ömürler versin. Allah bu ülkeye düşman ayağı bastırmasın. Bayrağımız ilelebet dalgalansın” dedi.
Konuşmaların ardından Vali İbrahim Şahin şehit yakınları ve gaziler ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net