BİZİ KİMSE YIKAMAZ, DİMDİK AYAKTAYIZ

Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlularla birlikte demokrasi nöbeti tutan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Darbeci katillere karşı halkımızla birlikte meydanlarda dimdik durmaya devam ediyoruz

Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlularla birlikte demokrasi nöbeti tutan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Darbeci katillere karşı halkımızla birlikte meydanlarda dimdik durmaya devam ediyoruz. Biz böyle omuz omuza kenetlenmiş olduğumuz sürece bizi kimse yıkamaz" dedi.
15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütüne mensup üyelerin gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "halkımızı meydanlara davet ediyorum" çağrısıyla 81 ilde olduğu gibi Samsun'da vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı'nı boş bırakmıyor ve sabana kadar demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.
Samsun Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran onbinlerle birlikte demokrasi nöbeti tutan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Gündüz işimizde gücümüzde, gece nöbetteyiz. Darbeci katillere karşı halkımızla birlikte meydanlarda dimdik durmaya devam ediyoruz. Rabbim vatanımızı ve aziz milletimizi korusun" dedi.
Nöbet tutan vatandaşlarla selamlaşan ve sohbet eden milletvekili Köktaş, "Sözlerimin başında bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.
Değerli hemşehrilerim hiç kimse karamsar olmasın herkes sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın da ifade ettiği gibi, gündüz işimize bakacağız, akşam nöbetimizi tutacağız. Çünkü bu sadece darbeyi püskürtmekle alakalı bir durum değil. Bu dünya da darbeci katillere destek veren ve Türkiye'yi, insanını "İki tank gönderirsem bunlar evlerine kaçarlar, istediğimiz yönetimi iş başına getiririz " diye düşünen o koca koca devletlere verilen büyük bir derstir. Bu dersi aziz Türk Milleti çok güzel bir şekilde verdi.
Milletimiz, Onlara Türk insanının aklıyla da, fikriyle de oynanmayacağını gösterdi. Bunun için nöbet tutmaya devam edeceğiz, ne zamana kadar! Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan "haydi evinize dönün" diyene kadar meydanlarda olacağız.
Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Biz böyle omuz omuza kenetlenmiş olduğumuz sürece kimse bizi yıkamaz, yıldıramaz.
Değerli kardeşlerim; 15 Temmuz gecesi katil darbecilerin bomba attığı ve büyük hasar gören Meclisimiz açık, bizler sizlerin vekili olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kanun ve hukuk çerçevesi içinde darbe girişiminin içinde olan herkes hesap vermeye başladı. Gözaltılar ve tutuklamalar yapılıyor. Bunu basın yoluyla sizlerde yakından takip ediyorsunuz. Millete karşı gelen, milletin kendi tankıyla, helikopteriyle, uçağıyla üstünden geçen, kurşun sıkan bu darbeci hain ve katiller hak ettikleri en ağır cezayı alacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
şokhaber.net