BİZİM DÜŞEN GÖREV 24 SAATİ DOLU DOLU ÇALIŞMAK...

Vali İbrahim Şahin Canik ilçesinde Termikel 55

Vali İbrahim Şahin Canik ilçesinde Termikel 55. Store Mağazası'nın açılış törenine katıldı. Vali Şahin, "Bizim üzerimize düşen görev 24 saati dolu, dolu çalışarak geçirmek olacaktır“ dedi.
Törene ayrıca, Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Canik Kaymakamı İlhan Turgut, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Termikel Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
HEP BİRLİKTE ÜLKEMİZİN BÜYÜMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Açılış töreninde Termikel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya yaptığı konuşmasında, “Termikel Yönetim Kurulu Başkanı olarak açılışımıza teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yenilenen Termikel store mağazamızın açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Termikel Türkiye’de çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. Termikel 1957 yılında kurulmuş ve üretim hayatına başlamış, 73 ülkeye ihracat yapmaktadır. Samsun’un plakası olan 55. Termikel store mağazamızı yenileyerek açıyoruz. Tabi bayilerimizle hep birlikte ülkemizin büyümesi için çalışıyoruz. Bu nedenle bize inanan ve güvenen değerli müşterilerimize buradan teşekkürlerimizi sunarız. Şahsım ve firmam adına sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” şeklinde konuştu.
BUNUN İÇİN TERMİKEL GRUBUNU KUTLUYORUM
Açılışta davetlilere seslenen Vali İbrahim Şahin “Bu tarz işletmeler, müesseseler açıldığında hem çok heyecanlanıyoruz, hem de hoşumuza gidiyor. Termikel grup bende çok eskiden beri bir iz bırakmıştır. Termikel çok kaliteli ürün yaptığından dolayı çok fazla para kazanamıyor. Çünkü yaptıkları ürünler çabuk eskimiyor. Bunun için Termikel grubunu kutluyorum. Samsun milli mücadele şehridir. Bu mücadeleyi biz ekonomide de vereceğiz. 15 Temmuz gecesi eşkıyaların Türkiye’de darbe girişimiyle beraber, peşinden bir ekonomik darbe girişimi de uluslararası eşkıyalar tarafından şuan yürütülüyor. Ama Sayın Cumhurbaşkanımızın uyarıları, konuşmaları ve çabaları inşallah bunların üstesinden Türk Milletiyle beraber gelecektir. Bizim üzerimize düşen görev 24 saati dolu, dolu çalışarak geçirmek olacaktır. Çünkü hem çok fazla çalışmak, hem çok fazla üretmek bir o kadar da ihraç etmek durumundayız" diye konuştu.
ÜRETTİKLERİMİZİ İÇ VE DIŞ PİYASAYA SATACAĞIZ
Samsun ekonomik daralmaya rağmen, kendini yeni yatırımlarla geliştirdiğini ifade eden Vali Şahin, ”Bu tarz mağazaların açılması bize güven ve gurur veriyor. Diğer taraftan eğer biz üretim konusunda başarılı olamazsak, bize ciddi anlamda sıkıntı verir. Onun için üreteceğiz. Pazarlama tekniğini çok iyi yapacağız. Ürettiklerimizi iç ve dış piyasaya satacağız. Termikel’in logosu kırmızı beyaz, Samsunspor'un da, Türk Bayrağı'nın da rengi kırmızı beyaz, bu renk Samsunspor'a, Türk Bayrağı'na ve Termikel’e  yakışır. Bu mağazamıza da 55 logomuzu koyalım. En azından buraya 55 yakışır diye düşünüyorum. Bu mağazamızın Canik ilçemize, Samsunumuza ve halkımıza güzellikler getirmesini diliyorum. Bu düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” dedi.
VALİ ŞAHİN BAŞKAN ÖZER’E KUR’AN YAZILI BİR TABLO HEDİYE ETTİ
Konuşmaların ardından Vali İbrahim Şahin ve protokol üyeleri tarafından yenilenen Termikel 55. Store Mağazası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Vali İbrahim Şahin ve protokol üyeleri Termikel Store Mağazası'nı gezdi. Daha sonra Vali İbrahim Şahin, Özer Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özer’e üzerinde Kur’an yazılı bir tablo hediye etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net