BİZLER DE OKUMAK İSTİYORUZ!...

İzmir, Dikilitaş ilçesi anaokulu öğrencileri okuyabilmek için büyüklerinden yardım bekliyorlar

İzmir, Dikilitaş ilçesi anaokulu öğrencileri okuyabilmek için büyüklerinden yardım bekliyorlar. Minik öğrenciler zor şartlar altında eğitim gördüklerini, okullarının fiziki ortamlarının düzeltilmesi için duyarlı ilçe halkı vatandaşlarının aracılığı ile yârdim talebinde bulunduklarını, Dikilitaş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci için vatandaşlar miniklerin bu haykırışına sessiz kalmadılar.
Duyarlı vatandaşlar, haber merkezimizi arayarak bizlerin yani bu küçük minik öğrencilerin seslerini nasıl duyurabiliriz diye bizlerden yardım istediler. Bizler de bu tablo karşısında sessiz kalmamız mümkün mü diyerek bu yavrularımıza hayırsever vatandaşlarımıza seslerini ulaştırma adına desteklerimizi esirgeyemeyeceğimiz belirttik.
Hayırsever vatandaşlarımız bu konuda duyarsız kalmayacaklarını, yardım için okul yöneticileri ve veliler ile iletişime geçebileceklerini umuyoruz.
MİNİK ÖĞRENCİLER DE SAĞLIKLI ORTAMDA EĞİTİM İSTİYORLAR
Duyarlı vatandaşların yaptıkları açıklamada; İzmir’in Dikili ilçesinde çok programlı bir lise. Geçmiş yıllarda okulun kütüphanesinin yenilenmesi için bir bağış kampanyası düzenlemiş ve 3000’i aşan kitap yardımında bulunularak ilçenin en büyük okul kütüphanesine sahip olmuştu.
Şimdi de ana sınıfı öğrencileri için bir kampanya daha düzenlemeye ihtiyacı ortaya çıktı.
Duyarlı yurttaşların desteğiyle ilçenin anasınıfı öğrencilerine eğitici materyal ve kitap toplandı. Ancak anasınıfı ekipmanlarının tedarikinde sorun yaşanıyor: Bağış yoluyla edinilen kitapları koyabilecek, küçük çocukların kullanımına uygun kütüphaneler; onların boyutlarına uygun masa ve sandalyeler; kuklalar ve kukla stantları; tahterevalli, salıncak, kaydırak, tırmanma merdiveni gibi materyallerin temini konusunda yardımcı olabileceğinizi umut ediyoruz. Hayırseverlere şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.
şokhaber.net