BOCCE ŞAMPİYON TAKIMI VALİ KAYMAK'I ZİYARET ETTİ

Bafra 75'inci Yıl Huzurevi Bocce Takımı, Vali Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti

Bafra 75'inci Yıl Huzurevi Bocce Takımı, Vali Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti. Vali Kaymak, "Samsun valisi olarak, Büyük başarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum" dedi.
BÜYÜK BAŞARININ ALTINA İMZA ATTİLAR
Türkiye’de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine bağlı 27 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında 75'inci huzurevinin katıldığı, 175 sporcu ile Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleşen ‘Yetişkin Gençler’ Türkiye Şampiyonası'nda, Bafra 75'inci Yıl Huzurevinde kalan antrenör Özcan Deniz,  takım oyuncuları Şahin Dursun, Cevat Alver, Mustafa Altay, Ferhat Öztürk ve Hamit Topal’dan oluşan Bocce takımı finalde Osmaniye Özden Huzurevi Takımı'nı 12-4 yenerek şampiyon oldu.
SAMSUN VALİSİ OLARAK HEPİNİZLE GURUR DUYUYORM
Bafra 75'inci Yıl Huzurevi Bocce takımının ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirten Vali Osman Kaymak, "Türkiye’nin çeşitli illerinden birçok huzurevinin katıldığı şampiyonada birinci olan sizleri Samsunumuz adına öncelikle tebrik ederek, kutluyorum. İlin Valisi olarak bende sizlerle gurur duyuyorum. Sizler sporun insan yaşamındaki önemini bir kez daha kanıtlayarak, örnek bir davranış sergilediniz. İnşallah daha nice başarılar kazanırsınız. Sizlere sağlıklı bir yaşam diliyorum” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Vali Osman Kaymak, Bafra 75'inci Yıl Huzurevinde kalan Bocce Takımı sporcularına çeşitli hediyeler verdi. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı’da hazır bulundu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net