Bölgemizde kentsel dönüşüm adı altında bir yıkım sorunu var.

Saadet Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Tunçer Karşıyaka Mahallesi Kanije Sokak seçim irtibat bürosu önünde Kalabalık bir mahalle topluluğuna hitap etti

Saadet Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Tunçer Karşıyaka Mahallesi Kanije Sokak seçim irtibat bürosu önünde Kalabalık bir mahalle topluluğuna hitap etti. Tunçer’i bazı mahalle sakinleri evlerinin pencerelerinden dinledi. Tuncer konuşmasında kendilerinin koltuk meraklısı değil hizmet sevdalısı olduğunu belirterek, daha yönetime gelmeden hesapların boyunun ölçüsünü sandıkta alacaklarını söyledi.

Canik’te yılların hizmetsiz geçtiğini ve bunun sorumluğunun emaneti ehline vermeyenlerin olduğunun altını çizen Saadet Partisi Canik Belediye Başkanı Turgay Tunçer, şöyle devam etti; “Hizmetsiz geçen yılların suçluları bizleriz. Çünkü biz emaneti ehline teslim edemedik. Emaneti ehline teslim etseydik Canik’te bir devlet hastanesi bir konserve fabrikası bir süt ve süt ürünleri entegre tesisleri olurdu. Eğer bu dönemde emaneti ehli almazsa Canik hem iman olarak hem de imar olarak geriye gidecek. Bir beş sana kaybedeceğiz”

15 senede Canik’te hiçbir şeyin değişmediğini de dile getiren Saadet Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Tunçer, Bölgemizde kentsel dönüşüm adı altında bir yıkım sorunu var. Oylarınızı yıkacağız diyenlere değil yapacağız diyenlere verin. Çünkü buralar 15 sene önce nasılsa bu gün de böyle… Hiçbir şey değişmemiş. 15 sene önce bu sokak varken Atakum yoktu Duruşehir yoktu şimdi oralar aldı başını gitti bizim yerlerimiz aynı değerde kaldı. Eğer beni seçerseniz bunların hesabını teker teker soracağım.