Bora Yine Altın Madalya İle Döndü!...

37 ülkeden 1500 sporcunun katılımı ile Ankara'da düzenlenen Avrupa Multi Europen Games Taekwondo Şampiyonasında Samsun'u temsilen katılan Bora Özdemir şampiyon oldu.

24-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara’da 37 ülkeden 1500 sporcunun katılımı ile düzenlenen Avrupa Multi Europen Games Taekwondo Şampiyonasında Samsun’u temsilen Pars 55 Spor Kulübü sporcusu Bora Özdemir 57 Kiloda Şampiyon oldu.
Şampiyon olan Bora Özdemir bu yıl Kasım Ayında Arnavutluk’ta yapılacak olan Yıldızlar Avrupa şampiyonasına da direk olarak katılacak.
Pars 55 Spor Kulübü ve Bora Özdemir’in antrenörü Mustafa Gençtürk Şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada; 37 ülkeden 1500 sporcunun katıldığı Ankara’da düzenlenen Multi Europen Games Taekwondo Şampiyonasında kilosunda 1. Olan Bora Özdemir Sırbistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında 57 kg’da Türkiye’yi temsil edecek. Allah nasip ederse önümüzdeki yıllarda Türk milli forması altında büyük başarılara imza atacağını şimdiden söyleyebilirim. Bora gibi alttan birçok yıldızlarımızı da yetiştirmeye devam ediyoruz.
beyazgaste.com