BOTAŞ GENEL MÜDÜR YARDIMCISINDAN SARICAOĞLU'NA ZİYARET

Boru Hatları ve Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Kerim Taşkıran Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti

Boru Hatları ve Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Kerim Taşkıran Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

“KAVAK 1. SIRADA”

Taşkıran, “Samsun İlçeleri arasında doğalgazın gelebilmesi için en uygun ilçe Kavak. Kavak’ın gerek sanayisindeki büyüme gerekse ilçede hızla çoğalan konut sayısı Kavak’ı Samsun’un gözdesi yapıyor. İlçeye doğal gaz gelmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Kavak için doğalgaz her açıdan önemli. Isınma ve sanayi için kullanılan doğalgaz Kavak’ta çok isteniyor bunun farkındayız. Çalışmalarımız hızla devam ediyor en yakın zamanda doğalgaz Kavak’a gelecek bunun için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

“İLÇEMİZİN İHTİYACI VAR”

Sarıcaoğlu, ”İlçemizin doğalgaza çok ciddi manada ihtiyacı var. Sanayi bölgemiz hızla büyüyor ilçemizde doğalgaz olması durumunda sanayi bölgemizdeki işyerleri sayısı ikiye katlanacağına inanıyorum. İlçemize doğalgazın gelmesi için BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Kerim Taşkıran ile görüşmelerimiz çok iyi geçti. Kendisi konu ile ilgili bizzat ilgileneceğinin de müjdesini verdi. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.