BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Atakum ilçesindeki Çakırlar Korusu'nda basın mensuplarına verdiği kahvaltıda Kongre süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Atakum ilçesindeki Çakırlar Korusu’nda basın mensuplarına verdiği kahvaltıda Kongre süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, teşkilatların Kongre süreçleri ile ilgili yaptığı açıklamada; AK Parti'nin başarısının arkasında parti teşkilatlarının bulunduğunu belirten Çiğdem Karaaslan, bundan sonra da herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini ifade etti. AK Parti'de bayrak yarışının farklı gerçekleştiğini söyleyen Karaaslan, "Bayrak yarışında bir sporcu koşar, bayrağı başka sporcuya teslim eder, kendisi durur ve o sporcu koşuyu sürdürür. Bizdeki bayrak yarışında ise bayrağı teslim alan kişi koşarken bayrağı teslim eden de koşmaya devam ediyor. Dolayısıyla hepimiz bu görevlere belirli süre için geliyoruz. Belirli süre görev yapıyoruz ve devredeceğiz. AK Parti'nin başarısı Türkiye'nin, Türkiye'nin başarısı da AK Parti'nin başarısıdır.
Parti olarak geleceğe yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğe yönelik dik duruşumuzu devam ettirmek durumundayız. Bunun çok önemli yapı taşlarından biridir AK Parti. AK Parti'nin varlığı, mevcudiyeti ve başarısı aynı zamanda Türkiye'nin başarısıdır. Partimiz için en çok faydayı kim sağlayacaksa o olmalıdır. Bugüne kadar bizim hiçbir kongremizde kavga olmadı, sandalyeler havada uçuşmadı. Biz birbirimizi seven, birbirimize güvenen bir ekibin parçasıyız. Aynı liderin yol arkadaşlarıyız" diye konuştu.

https://youtu.be/P-c-8SfXle0

şokhaber.net