BU ÇOCUKLAR EN İYİSİNE LAYIK

Kazım Özdemir İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Geleceğimiz teminatı olan çocuklarımız her şeyin en iyisine layıktır' dedi

Kazım Özdemir İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Geleceğimiz teminatı olan çocuklarımız her şeyin en iyisine layıktır” dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Kazım Özdemir İlkokulu’nu ziyaret etti. Başkan Tok Öğretmenlerle ve minik öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Tok miniklerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen öğrencileri kırmadı. Tok daha sonra İlkadım Belediyesi tarafından okula yapılan çalışmaları inceledi. Yapımı tamamlanan çevre düzenleme ve ana bina akım onarım ve boya çalışmalarını yerinde inceleyen Tok, geleceğin temellerinin minik öğrenciler olduğunu ve daha ferah ve modern ortamlarda eğitim almaları gerektiğini söyledi. İncelemeler esnasında öğrenci velilerinin isteklerini dinleyen Başkan Tok çözüme kavuşması için birim müdürlerine talimatlar verdi.
GELECEĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ
Bayrak töreni için okul bahçesinde toplanan okul öğrencilerine ve velilere hitap eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok , “Geçtiğimiz günlerde Fatih mahallemizde gerçekleştirdiğimiz kaldırım çalışmalarımızı incelerken bu okulumuz binasındaki rahatsızlığı gördük. Hemen ekiplerimize talimat verdik ve okulumuzun binasının boyasını bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattık. Kısa süre sonra da ekiplerimizin özverili çalışması ile tamamladık. Bu tür çalışmaları yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim gördüğü okullarımızın fiziki alt yapılarının temiz düzenli hijyenik olması bizler için çok önemli bir husustur. Bu çocuklarımız her şeye layıklar. Geleceğimiz olan yavrularımız ile bir arada bulunmak bizlere çalışma gücü veriyor. Okullarımızın ihtiyaçlarını oldukça önemsiyoruz. Okulumuzu gezdiğimizde bina içinde bulunan çok amaçlı salonumuzu çocuklarımızın daha güzel kullanmaları için birim müdürlerimize talimat verdik. Kısa bir süre sonra bu çalışmamız da start alarak tamamlanacaktır. Ayrıca buradan hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum. Çocuklarını takip ediyorlar okullarına gelip ihtiyaçlarını kontrol ediyorlar. Her zaman belirttiğim gibi ilk eğitim ailede başlar. Ailelerimiz ne kadar çocukları ile ilgilenir çocuklarını takip ederse o yavrularımız okullarında da başarılı olur, geleceğinde de başarılı olur. Bu sebepten ötürü burada ki velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

[gallery ids="40246,40247,40248"]
Konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte İstiklal Marşını okuyan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a Okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından okula yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.