Bu işin mağlubu yoktur.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hasan Talak ,' 7 Haziran'daki genel seçimde Türkiye tarihinin, geleceğinin oylanacağını belirterek, "Bu istikrar, kardeşlik, birlik devam etmeli

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hasan Talak ,” 7 Haziran'daki genel seçimde Türkiye tarihinin, geleceğinin oylanacağını belirterek, "Bu istikrar, kardeşlik, birlik devam etmeli. Bunun sonucunda olsun kazanan ak parti olacaktır. Dolayısıyla kazanan Türkiye olacaktır" dedi.

7 Haziran'daki genel seçimin en önemli seçim olduğunu vurgulayan Talak, şöyle konuştu:

"Bu seçim Türkiye'nin tarihinin, geleceğinin, kaderinin oylanacağı bir seçim. Çünkü bütün bu kazanımlarla belli bir noktaya kadar geldik. Bu istikrar, bu birlik, kardeşlik, bütünlük devam etmeli. O noktayı korur ve daha ileriye götürürsek 12 yılda sahip olduğumuz kazanımlarımızı devam ettirme şansımız olur. Türkiye'yi de gelişmiş ülkeler arasına sokma şansımız var. Ama bunun en temel noktası da Türkiye'deki bu istikrarın, ekonomik dengelerin, siyasi istikrarın, siyasetçiye güvenin, uluslararası platformda geldiğimiz yerin ve saygının çok önemli payı var. Onun için bu seçimlerde herkesin politik beklentilerinin, kaygılarının ötesinde Türkiye'nin geleceği için, çocuklarının geleceği için bu istikrarı devam ettirmek lazım. Hepimiz için, çocuklarımız torunlarımız için çok daha iyi bir Türkiye'yi bırakma sorumluluğu taşıyoruz. Bu seçimlerin bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz.”dedi.

Talak sözlerine şöyle devam etti;”Türkiye'nin etrafı ateş çemberi. Birçok ülke ekonomik krizle, bazıları siyasi krizle boğuşmakta. Bu dönem hepimizin siyaset üstü düşünmesi gereken bir dönem. Burada Türkiye'nin kazanımlarını devam ettirmek için önümüzdeki seçimlerde de bu istikrarı korumamız lazım. Halkımızın bize gösterdiği teveccühü devam ettirmemek için bir sebep yok hatta artırmamız gerekiyor. Bu meyanda sonuç ne olursa olsun kazanan AK Parti olacaktır. Dolayısıyla kazanan Türkiye olacaktır.”