BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYDIK

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik Belediyespor'un Teknik Direktörü Muammer Ayvaz, 'Sinopspor maçını kazamamak zorundaydık

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik Belediyespor’un Teknik Direktörü Muammer Ayvaz, ”Sinopspor maçını kazamamak zorundaydık. Kazanamadık üzgünüz” dedi.
RAKİBİMİZİN KARŞISINDA İYİ BİR OYUN ŞERGİLEYDİK
İyi mücadele ettikleri Sinopspor maçından bir puanla ayrıldıklarını ifade eden Turuncu- Beyazlı ekibin tecrübeli Teknik Direktörü Muammer Ayvaz, ”Oyunun kontrolü bizde iken maçın ilk yarısında beklemediğimiz iki gol yedik. İkinci yarıda ise rakibimizin karşısında iyi bir oyun şergileydik. Golleri de bulduktan sonra yakaladığımız net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Alacağımız üç puanı kaybettik üzgünüz. Güzel bir oyun sergileyen futbolcularımı kutluyorum   ”diyerek dile getirdi.
KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK. ÖNLEMİMİZİ ALACAĞIZ
Zor geçeğini bildikleri Orduspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Lâdik Belediyespor ’un Teknik Direktörü Ayvaz ,”Biz takım olarak iyi bir ekibiz. Rakiplerimizin karşısında istenilen oyununda sergiliyoruz. Bu güzel oyunumuzu sezon sonuna kadar sergileyeceğimize inanıyorum. Hafta sonu saha ve seyircimizin önünde lığın dibine demir atan Orduspor ile karşılaşıyoruz. Bu tür maçların zor geçeğini biliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı  ona göre yapacağız. Taraftarlarımızı  yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net