BU NE SEVGİ…. Salonda sıkı güvenlik!

Erdoğan, Bosna Hersek'te konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'te Avrupa'da yaşayan Türklere hitap etti

Erdoğan, Bosna Hersek'te konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'te Avrupa'da yaşayan Türklere hitap etti.
Resmi ziyaret için Bosna Hersek'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü programı kapsamında 6. UETD Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşacağı salon tıka basa dolu iken alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.
İçeri girenler 3 arama noktasından geçerken telefonları tek tek kontrol edildi ve içeri kalem bile sokulmasına izin verilmedi.
Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti öncesi istihbarat örgütlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Balkanlar’da bir grup Türk asıllı kişi tarafından suikast yapılabileceği ihbarları gelmişti. "Bu haber bana ulaştı. Zaten ulaştığı için de buradayım. Nereden ulaştı? MİT’den ulaştı. Ama ben ulaştığı için de buradayım.
Niye? Çünkü bu tür tehditler, operasyonlar şunlar bunlar, bizi bu yoldan alı koymaz. Biz yola çıktığımız zaman yolumuza devam ederiz. Ve burada Avrupa'nın değişik yerlerinden gelen binlerce insan, burada gelir de görüşmek ve buluşmak istediği lideri göremezse, buluşamazsa bu benim için doğru bir şey olur mu? Olmaz.
Onun için biz kendileriyle bu akşam buluşacağız. Bizim planımız çok farklı bir plandır. Yolumuza çıktığımız zaman yılmadan devam ederiz 15 Temmuz’daki gibi.."" ifadelerini kullandı.