Bu Seçim Alem-i İslam'ın Seçimi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu seçim Türkiyemizle birlikte Alem-i İslam'ın seçimi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu seçim Türkiyemizle birlikte Alem-i İslam'ın seçimi. Çünkü İslam ülkelerinin, mazlum coğrafyaların gözü kulağı bu seçimde olacak. Onlar dualarıyla bizler gayretlerimizle inşallah anayasa değişikliği yapacak vekil sayısına ulaşacağız" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile AK Parti Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü bahçesinde verilen kahvaltılı toplantıda vatandaşlarla biraraya geldi. Başkan Genç'in eşi Nimet Genç, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin ile Bekir Şişman, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu'nun da katıldığı kahvaltıda Başkan Genç ve Karaaslan, kadınlara gül dağıtarak Anneler Günü'nü kutladı.

[gallery ids="27326,27327"]

'DEMOKRASİYİ MİLLETİN KENDİSİ YÜCELTMELİDİR'

Kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek isteyen Başkan Genç, "7 Haziran seçimlerinde Türkiye'deki kutuplaşmanın sona erdirilmesi için milletimize önemli görev düşmektedir. Bir millet demokrasisini kendisi yüceltmelidir. Bu seçimler bizim açımızdan çok önemli bir seçim, bu seçim yeni Türkiye’nin seçimi, bu seçim 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin amacına ulaşabilmesi açısından AK Parti'nin açık ara kazanması gereken bir seçim. AK Parti bu güne kadar geçen tüm seçim dönemlerinde vaat ettiklerinin tamamını yerine getirmiş, hatta üzerine çıkmıştır. İnşallah AK Parti Yeni Anayasa'yı ülkemize ve milletimize kazandıracaktır" dedi.

'BU SEÇİM, MEMLEKETE SAHİP ÇIKMA DAVASI'

Türkiye'nin ve Türk halkının AK Parti iktidarı ile önemli kazanımlar elde ettiğini belirten Genç, "Türkiye AK Parti öncesinde çok şey kaybetti. Yine kaybetmek istemiyoruz. Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza ve davamıza sahip çıkacağız. Bu dava, filancanın ya da falancanın seçilme davası olmaktan çıkmıştır; memlekete sahip çıkma davasına dönüşmüştür. Sorumluluğumuzun idrakindeyiz, seçmenimiz de bunu görüyor. Bu seçim Türkiye'mizle birlikte Alem-i İslam’ın seçimi, çünkü İslam ülkelerinin gözü kulağı bu seçimde olacak, onlar dualarıyla bizler gayretlerimizle inşallah anayasa değişikliği yapacak vekil sayısına ulaşacağız" diye konuştu.

KARAASLAN, ADAYLARA DESTEK İSTEDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan da, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu vurgulayarak, 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret etti. Karaaslan, "İnanıyorum ki Samsun'dan 9 milletvekili adayımız da Meclis'e girecektir. Çünkü Samsun'un mecliste daha güçlü temsil edilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu. AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Elif Coşkun Bilgin de, Anneler Günü'nü kutlayarak başladığı konuşmasında, AK Parti'nin her bir adayının birbirinden değerli olduğuna vurgu yaparak, adaylara destek istedi.

GENÇ’TEN EŞİNE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ise, Canik ve Samsun'un AK Parti'ye 7 Haziran'da gerekli desteği vereceğine inandığını söyledi. Kahvaltı sonrası Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Anneler Günü’nü tebrik ettiği eşi Nimet Genç’e perspektif sanatıyla yapılan üç boyutlu tablo hediye etti. Yine Nimet Genç de, Çiğdem Karaaslan ve Elif Coşkun Bilgin’e tablo hediye ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

[gallery ids="27325"]

HAYRAN BIRAKAN KAMPÜS

Daha sonra Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisinde bulunan kültür ve eğitim tesislerini gezen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, kampüse hayran kaldı.

İçerisinde 7’den 77’ye her kesime hitap eden kampüste bulunan Kariyer Gelişim Merkezi'ni gezen Karaaslan, burada sınıflarda ders gören öğrencilerle sohbet etti. 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'ni de ziyaret eden Karaaslan, kadınlara özel merkez içerisindeki bölümleri inceledi ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Böyle bir kampüsü Samsun'a kazandırdığı için Başkan Genç'i tebrik eden Karaaslan, "Burası gelecek neslin inşaası için çok önemli bir yer. Gerçekten çok etkilendim" dedi.