BULUTOĞLU ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYON…

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlçe Müdürü İlkay Aydın, 'İlçemizde Genç A Erkek Futsal Final müsabakaları ile tamamlandı' dedi

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlçe Müdürü İlkay Aydın, “İlçemizde Genç A Erkek Futsal Final müsabakaları ile tamamlandı“ dedi.
Mustafa Dagıstanlı Spor Salonunda 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç A Erkek Futsal Final müsabakaları ile tamamlandı Üçüncülük müsabakasında Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 3 -1 yenerek ilçe üçüncüsü oldu. Final müsabakasında ise Bulutoğlu Anadolu Lisesi, 75'inci Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2 -1 mağlup etti ve ilçe şampiyonu oldu.
DERECEYE GİREN TAKIMLARA KUPALARI VERİLDİ
Üçüncü olan Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımına kupasını 75'inci Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Müdür Yardımcısı Ali Avaner verdi. İkinci olan 75'inci Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımına kupasını Bulutoğlu Anadolu Lisesi Okulu Müdür Yardımcısı Özcan Tonyalı verirken ilçe şampiyonu olan Bulutoğlu Anadolu Lisesi takımına kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın taktım etti.
SAYIN BAKANIMIZ AKİF ÇAĞATAY KILIÇ’A TEŞEKKÜR
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlçe Müdürü İlkay Aydın, ”İlçe Müdürlüğü olarak başta bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız Sayız Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a ve ayrıca centilmence mücadele eden bütün okul takımlarımıza, okul idarecilerine, beden eğitimi öğretmenlerine futsal okul sporları koordinatörlerimize, emeği geçen herkese teşekkür eder, Samsun da yapılacak olan Genç A erkek futsal şampiyonasında ilçemizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net