BUNUN ADI KALLEŞLİK!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainler kendi kanlarında boğulacaktır' dedi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainler kendi kanlarında boğulacaktır” dedi.
Siirt'te hücre evine yapılan operasyonda şehit düşen polis Yalçın Yamaner'in Samsun'da ki evine acı haberin verilmesiyle yediden yetmişe herkes yasa boğuldu. Samsun'un Kavak ilçesi doğumlu olan şehit eşine acı haber Atakum ilçesi Atakent mahallesinde bulunan evinde verildi. Aslen Ordu doğumlu olan şehit polis Yalçın Yamaner'in kardeşi Yusuf Yamaner'in de Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğünde polis olarak görev yaptığı öğrenildi. Siirt'te şehit düşen polis Yalçın Yamaner'in iki çocuk babası olduğu bildirildi.
Şehit haberini alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yayınladığı mesajda teröre lanet okudu. Başkan Tok, "Türkiye'nin yüreğine adeta ateş düştü. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainler kendi kanlarında boğulacaktır. Ülkemizdeki barış ve huzur ortamından rahatsız olan güçler yine haince planlar kurarak birçok askerimizin polisimizin hayatını kaybetmesine sebep oluyor. Siirt'te hücre evine yapılan operasyonda şehit düşen Samsunlu kardeşimizin şehit haberi herkesi yasa boğdu. Kalleşler bunların hesabını teker teker vereceklerdir. Başta kahraman Yusuf Yamaner kardeşimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralı güvenlik acil şifalar diliyorum. Allah tüm askerlerimizin polislerimizin yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.