Büro Memur-Sen'den Vergi Haftası Kutlaması

Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve Yönetim Kurulu üyeleri 27

Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve Yönetim Kurulu üyeleri 27. Vergi Haftası nedeni ile Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul’u makamında ziyaret etti.
Karabiber, “Sayın Başkanım, 27. Vergi haftası nedeni ile bizleri kabul ettiğiniz için Şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederim.  Devletin bütçesini yapan, ülkemiz gelirlerinin büyük bir bölümünü oluşturan vergileri toplayan, harcamalarını kontrol eden Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanlarının, Vergi Haftasını kutlarız.
Ülke ekonomimizin can damarı olan vergi gelirlerinin düzenli olarak toplanması çok önemlidir. Bu kutsal ve büyük görev Maliye çalışanları tarafından yerine getirilmektedir. Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanlarının uğradıkları hak kayıplarının bir an önce giderilmesi noktasında gerekli çalışmalarımız Genel Yetkili sendika olarak devam etmektedir” dedi.
Yumbul, 27. Vergi haftası dolayısı ile yapılan bu ziyaret ten memnun olduğunu belirterek, Samsun Büro Memur-Sen Yönetimine ve Ziyarete katılanlara teşekkür etti.