BÜYÜK ZAFERİN 94'ÜNCÜ YILINI COŞKUYLA KUTLUYORUZ

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 94'üncü yılını coşkuyla kutluyoruz

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 94'üncü yılını coşkuyla kutluyoruz. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir" dedi.
Kahraman Türk milleti ve kahraman Türk ordusu, Kurtuluş Savaşı’nda Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk komutasında yedi düvele karşı verdiği bu şanlı mücadele ile bütün dünyaya kayıtsız şartsız bağımsızlık ve egemenliğini ilan etiğini belirten Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "Genci-yaşlısı, kadını-erkeği bütün fertleri ile milletimiz 30 Ağustos ile noktasını koyduğu Kurtuluş Mücadelesi ile tarihe bütün dünyanın unutamayacağı bir destan yazmıştır" dedi.
BU MİLLET BU DAVASINDAN HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEDİ
Aziz Türk milleti adeta demiştir ki, hiçbir koşul altında bağımsızlık ve egemenliğimiz-den ödün vermeyiz, canımız pahasına da olsa vatan dediğimiz toprakları ve kanımızla renk verdiğimiz şanlı bayrağı sonuna kadar, ilelebet savunacaklarını dile getiren Başka Edis, "Ecdadımızdan aldığımız bu kutsal emanetleri gelecek nesillere onların bize bıraktığı gibi devredeceğiz. Yedi düvel ve kuklaları şunu bilmelidir ki, bu millet bu davasından hiçbir zaman vazgeçmedi ve geçmeyecektir de. Yüzyıllar boyu dünyaya medeniyet dersi vermiş bu milleti kirli oyunlarla parçalamaya çalışanlar bu kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır" diye konuştu.
AZİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ
"Millet olarak, 30 Ağustos gibi şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan bu milli ve manevi değere sahip günleri unutmadan ve nesillerimize unutturmadan ilelebet yad etmeliyiz" diyen Başkan Edis, "Millet olarak şunu unutmamalıyız ki, birlik ve beraberlik içinde kurtarılmış bu vatan ve kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti yine birlik ve beraberlik içinde yaşatılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bu mücadelelerde kanını ve canını vererek bu mukaddes vatanı bizlere emanet eden bütün Kurtuluş Savaşı kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Bu büyük zaferin 94'üncü yılında bölgesinde istikrarın ve güvenin timsali olan kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyoruz" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net