BÜYÜKELÇİSİ WÖLFER BÜYÜKŞEHİR'İ ZİYARET ETTİ

Avusturya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer beraberindeki heyet ile Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Avusturya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer beraberindeki heyet ile Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır ile bir araya gelen Wölfer Samsun’u çok beğendiğini dile getirdi.
ŞEHRİN HER METREKARESİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ
Samsun Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Samsun’un ekonomik, kültürel, turistik ve sportif açıdan çok önemli bir noktada olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, “Samsun Karadeniz’in özellikle ulaşım anlamında en gelişmiş kentlerinden birisidir. 2014 yılından itibaren görev alanlarımızın genişlemesiyle birlikte şehrin her metrekaresinde hizmet vermekteyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak 2 yıllık süreçte her yere hizmet götürmenin gururunu yaşıyoruz. İlçelerimizde ciddi yatırımlar yaptık” diye konuştu.
ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA ONU DA AÇACAĞIZ
Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ni Samsun’a kazandırdıklarını belirten Başkanvekili Çakır, “Türkiye’de kuş çeşidi sayısı 450 civarlarında bu türlerin 350’sini Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde görmeniz mümkündür. Spor alanında yelpazemiz geniş. Son olarak tam profesyonel 18 delikli bir golf sahasına imza attık. Önümüzdeki aylarda onu da açacağız. Her geçen gün gelişen ve büyüyen bir şehir olan Samsun’umuz için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
BAŞKANVEKİLİ ÇAKIR TEŞEKKÜR ETTİ
Avusturya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer’in ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Çakır, Avusturya ile Türkiye arasında ciddi anlamda ticari faaliyetler gerçekleştiğini de hatırlattı. Büyükelçi Wölfer ise Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır’a misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net