BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE VEDALAŞMA...

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliğinden görev süresi dolduran Emekli Dr

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliğinden görev süresi dolduran Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Zıya Yılmaz ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ile makamında vedalaştı.
Veda ziyaretlerinde Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım,” Başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Zıya Yılmaz ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ile makamında vedalaştık ”dedi.
SİZİNLE BİRLİKTE GÜZEL BİRLİKTELİĞİMİZ OLDU
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Zıya Yılmaz, ”İlimize yedi şehidimiz geldi inşallah son olur. Diye düşünüyorum. Göreviniz suresi içinde güzel birlikteliğimiz oldu. Sizden sonra görev yapacak olan Albay Bülent Uzun’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Beni ziyaret ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.
BUGÜN İTİBAREN GÖREVİM SONA ERİYOR
Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği görevinin sona erdiğini hatırlatan Yıldırım, “Görev yaptığım kurumumda görev sürem doldu. Bugün itibaren görevim sona eriyor. Benden sonra görevi devralacak olan Emekli Albay Bülent Uzun’ la birlikte daha önceden çalışmıştık ve kendisini iyi tanıyorum. Mehmetçik Vakfına olan desteğinizin devam edeceğine inanıyor ve Hepinize teşekkür ediyorum ”diye konuştu.
YILDIRIM’A UZUN’DAN ANLAMLI PLAKET
Ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Temsilciliğinde Devir-Teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni göreve atanan Emekli Albay Bülent Uzun, Görev süresi içerisinde Mehmetçik Vakfını temsil eden Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım’ a teşekkür plaketi sundu. Yıldırım,” Bana vermiş olduğunuz bu anlamlı plaketi evimde titizlikle saklayacağım ve Bülent Uzun’a görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net