ÇABES'TEN BÜYÜK BAŞARI

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar, 'Samsun Mustafa Dağıstanlı spor salonunda güçlü rakibi Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübünü yenerek Play- offa gitmeyi gar

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar, ”Samsun Mustafa Dağıstanlı spor salonunda güçlü rakibi Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübünü yenerek Play- offa gitmeyi garantileyen Çarşamba Takımı Tekerlekli Sandalye basketbol maçın da bütün periyotları önde tamamlayarak salondan 66-34 gibi bir skorla ayrılmayı başardık” dedi.
GÜÇLÜ TAKIMLARI İLÇEMİZDE GÖRMEK MÜMKÜNDÜR
“Takımımdaki kazanma azmi bizi Play-off mücadelesi için umutlandırmıştır. Bu azim ve kararlılıkla yolumuza devam ettiğimiz sürece bizim için bir üs liginin Çarşambamıza çok yakın olduğunu düşünüyorum “diyen başkan Mustafa Uçar, ”Takımımızda tecrübeli oyuncuların yanında genç oyuncularımızın hırslı mücadelesi de bizleri umutlandırmıştır. Alt yapı olarak gelecek vadeden bu çocuklarımızın elinden tutulması halinde hedeflediğimiz, büyük takımları ki! 2015-2016Şampiyonu Beşiktaş engellileri ve ikincisi Galatasaray gibi güçlü takımları ilçemizde görmek mümkündür. Sezon sonunda alt yapı çalışmalarına önem vereceklerini, henüz daha evinden çıkamamış engelli sporcu kardeşlerimizi de takıma kazandırmak için iyileştirme çalışmaları yapacağız” diye konuştu.
NÜFUS VE COĞRAFİ BAKIMDAN BİRÇOK İL DEN BÜYÜKTÜR
Hayırsever sponsor bulunması halinde üst düzey takımlarla çok rahatlıkla mücadele edebileceklerini vurgulayan Başkan Uçar, “Çarşamba ilçemiz nüfus ve coğrafi bakımdan birçok il den büyüktür. Bu büyüklüğü nedeniyle de iyi ve güçlü bir engelli spor kulübünü hak ettiğini düşünüyorum. İlimiz merkezde spor yapan takımlarımız alt yapı olarak bizden çok öndeler. Gerek spor salonu olsun gerek engelli sporcuların spor komplekslerine ulaşımında olsun. Oysa atıl vaziyetteki spor salonu ve servisi olmayan bir spor kulübümüz kısa zamanda bu kadar başarıya imza atabiliyorsa yetkililerin bu ilçedeki potansiyeli bir an önce görmelerini arzu ediyoruz” dedi.
PLAY-OFF TA ÇARŞAMBAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKTİR
Çeşitli vakıf ya da kuruluşlara karşı yardım desteklerini esirgemeyerek vicdanlarını rahatlatan iş adamlarına ve zenginlere seslenen. Başkan Uçar, “ Bu şehire hizmet ve engellilerin yaşamını kolaylaştırmak sizin hem asli hem de vicdani göreviniz olduğunu düşünüyorum. Bizler engelli spor kulübü olarak yardımdan ziyade bize sponsor olacak, karşılığında da onların reklamını yaparak daha fazla kazanmalarına katkı sunmuş olacağız. Takımımız inşallah 22-27 Mayıs tarihleri arasında Mersin ilimizde Play-off ta Çarşambamızı en iyi şekilde temsil edecektir. Buraya kadar gelmesinde emeği geçen Başta Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar’a, Halk otobüsleri derneği ve şoför arkadaşlara, yönetim kurulumuz ve sporcu kardeşlerimize, adını zikretmemizi istemeyen iş adamlarına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net