ÇAK YAPALIM MI BAŞKANIM!

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Samsun Canik Atatürk Spor Salonunda sona erdi

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Samsun Canik Atatürk Spor Salonunda sona erdi.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen 23 Yaş Altı Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz  ile birlikte izledi. Maç sırasında Başkan Yılmaz'ın yanına gelen down sendromlu özel sporcu Salih'in "Çak yapalım mı başkanım?" diyerek Başkan Yılmaz'ı kandırması renkli görüntülere sahne oldu.
Bir dizi ziyaretler için Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Canik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonanın ikinci gününde 66 kiloda Enes Başer ile Ensar Karabacak arasındaki final müsabakasını tribünden izledi. Kılıç'a Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de eşlik etti.

[gallery ids="44761,44760,44759"]
SALİH ÇAK YAPALIM MI BAŞKANIM DİYEREK YİNE KANDIRDI
Müsabaka sırasında Başkan Yılmaz'ın ve Bakan Kılıç'ın yanına gelen down sendromlu özel sporcu Salih ile Yılmaz ve Kılıç arasında geçen diyaloglar herkesi güldürdü. Daha önceki bir ziyaretinde Başkan Yılmaz'ı "Çak yapalım mı başkanım?" diyerek kandıran Salih’in yine başkan Yılmaz'ı kandırması renkli anlara sahne oldu.
DÜNYA ŞAMPİYONU MİLLİ GÜREŞÇİLERİMİZE BAŞARILAR DİLEDİ
Müsabaka sonunda dereceye giren güreşçilere madalyalarını Bakan Kılıç, Başkan Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel takdim etti. Başkan Yılmaz, ayrıca Dünya Şampiyonu Milli Güreşçilerimiz Furkan Bayrak ve Şerif Kılıç'a başarılar dileyerek, "Sizler bizim gururumuz oldunuz. Ülkemizi gururla temsil ederek göğsümüzü kabarttınız. Başarılarınız daim olsun" dedi. Öte yandan 23 Yaş Altı Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası müsabakaları sonunda ise 59 kiloda Şerif Kılıç, 66 kiloda Enes Başer, 75 kiloda Serkan Akkoyun, 80 kiloda Burhan Akbudak, 98 kiloda İbrahim Tığcı ve 130 kiloda Osman Yıldırım altın madalya kazandı.
HER KÖŞEDE DERS ÇALIŞAN GENÇLER VAR
Güreş müsabakası sonrası Atakum Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Kılıç, Başkan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve beraberindekiler merkezde incelemelerde bulunarak, ders çalışan gençlerle sohbet etti
Köksal ÖNER
şokhaber.net