ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR...

Yolspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İlhan Akbaş,'1952 yılında kurulan Kulübümüz İlimizde Altyapısı  ve Profesyonel  hayata kazandırdığı sporcularla ile adından söz ettirmeye devam ediyoruz' dedi

Yolspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İlhan Akbaş,”1952 yılında kurulan Kulübümüz İlimizde Altyapısı  ve Profesyonel  hayata kazandırdığı sporcularla ile adından söz ettirmeye devam ediyoruz” dedi.
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
Günümüz Futbolunda başarı yüksek maliyetler harcanarak kazanılmaya çalışılmakta olduğunu vurgulayan Akbaş,” Maalesef bu uygulama amatör futbola kadar sirayet etmiştir. Böyle olunca da altyapılardan yetişen pırlanta gibi gençlerimiz bu çarkın içinde harcanıp gitmesine sebep olmaktadır. Biz kulüp olarak yönetimiyle, teknik ekibiyle ve sporcuları ile bu bilinçle hareket ediyor ekip olup birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak ilimiz amatör liginde Futbolda ve Basketbolda tüm kategoride mücadele ederek genç değerlere sahip çıkarak gençleri Türk futboluna ve Basketboluna kazandırmanın gururunu yaşıyoruz ”diye konuştu.
TÜRK FUTBOLUNA YILDIZLARI YETİŞTİRİYORUZ
Kendi tesislerimizde 2017 – 2018 futbol sezonuna Ağustos ayı içerisinde başlayacak olan U-17 ve U-15 Kategorilerinde ve yaklaşık 200 öğrencinin katılımı ile tecrübeli eğiticiler nezaretinde futbol okulumuzda çalışmalarını sürdürmekte olduklarını ifade eden Akbaş, ”Basketbolda ise yaklaşık 90 kişilik basketbol okulu ile 23 Nisan İlköğretim Okulu Basketbol salonunda okul kulüp işbirliği içinde çalışmalarımız devam etmektedir. 2017-2018 futbol sezonunda bizler bu ligin yani Süper Amatör Ligin gerçek anlamda kuruluş amacına uygun Şampiyonluk parolası ile değil mevcut takımımızın iskeletini bozmadan Profesyonel hayata Samsunsporumuza ve Dolayısı ile Türk futboluna Furkan ve Alperen gibi yeni yetenekleri ile ön plana çıkacak gençleri kazandırmanın gayreti içinde olacağız” şeklinde konuştu.
YANİMİZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bizlere Bu çalışma ortamını hazırlayan ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Başta Karayolları 7'inci Bölge Müdürümüz Sayın Kenan Keskin‘e ve bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm sporseverlere özellikle Karayolu arkadaşlarına teşekkür eden Akbaş, ”Samsunumuzun yetenekli gençlerine ve Yolspor’a  destek olmak için tüm sporseverleri  yanımızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir ve 2017-2018 sezonunda tüm takımlarımıza kulübüm ve şahsım adına başarılar dilerim ”diye ifade etti.
Yolspor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara nezaretinde deneyimli Antrenörlerden Ayhan Aksu.  Fatih Aytekin. Atagün Çakmak. Ramazan Uzun. Erdem Okandan ve Aytaç Eser görev yapıyor.
Köksal ÖNER
şokhaber.net