ÇAMAŞ GAZİLERLE BULUŞTU

Patlak: Ahmet Diril: Necmi kardeşimiz bizi sahipsiz bırakmadı Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, gazi ve şehit yakınlarının kendisine

Patlak: Ahmet Diril: Necmi kardeşimiz bizi sahipsiz bırakmadı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, gazi ve şehit yakınlarının kendisine gösterdiği sevgi karşısında duygularını gizleyemedi. Başkan Ahmet Diril, "Necmi Çamaş, gazilerimizi ve şehit ailelerimizi bağrına basan, şehitlerimizin çocuklarının başını kendi çocuğunun başını okşar gibi içi titreyerek seven bir kardeşimiz. Allah’ım çıktığı bu yolda onu utandırmasın" dedi

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş'ın bu sefer ki durağı ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi oldu. Çamaş'ın gazilerle buluşmasında duygu dolu anlar yaşanırken, kendisine gösterilen sevgi karşısında aday adayı Çamaş'ın gözleri doldu.

GAZİLERDEN TAM DESTEK ALDI

Ziyaret sırasında konuşan Dernek Başkanı Ahmet Diril,  "Ben yıllar önce siyasete gir demiştim. Senin hitabın, kişiliğin, hizmetlerin her şeyin üzerinde. Samsun'a senin gibi kişiler lazım demiştim.  Necmi Çamaş, gazilerimizi ve şehit ailelerimizi bağrına basan, şehitlerimizin çocuklarının başını kendi çocuğunun başını okşar gibi severken içi titreyen bir kardeşimiz. Allah’ım çıktığın bu yolda onu utandırmasın. Bizim dualarımız her zaman onunla olacak. O bizleri hiç yalnız bırakmadı, şimdi sıra bizde. Şehit yakınları ve gazilerimiz hakları için de milletimize hizmet için de mecliste bizi, Samsun'u en iyi temsil edecek vekil Necmi Çamaş olur" diye konuştu.

HAKKINIZ ÖDENMEZ

Diril'in ardından konuşan Çamaş ise, "Benim için şu an çok önemli bir an. Biz şöyle yetiştik. Ülke olmasa, bağımsızlık olmasa, bu bayrak dalgalanmazsa biz olmayız. Ama bu ülkenin birliğinin, dirliğinin ve bağımsızlığının ne demek olduğunu en iyi bilen topluluk olarak sizleri karşımda görüyorum. Eğer bu ülkede birilerinin önünde eğilinecekse ve birilerinin eli öpülecekse bu şehitlerimiz, şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve bu ülke için canını malını hiçe sayanlardır. Yani sizlersiniz. Sizin önünüzde eğilsem, sizler için bütün varlığımı feda etsem yine de haklarınız ödenmez. Benim önceliğim her zaman siz oldunuz. Bazı şerefli şeyler herkese nasip olmaz. Şehitlik ve gazilik gibi. Siz vatan için bunu yaptınız, ben de kendini Samsun'a vakfetmiş bir kardeşiniz olarak şehrimi Ankara'da temsil etmek için bir yola çıktım. 7 Haziran'da seçilsem de seçilmesem de her zaman sizin yanınızdayım. Şu dünyada benim için önemli olan sizin yüreğinizdeki Necmi Çamaş olmak.  Dualarınızı almaya geldim. Bana dualarınızı eksik etmeyin" diye konuştu.

Ziyaret sırasında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın derneğe verdiği destekten bahseden Diril,  Başkan Yılmaz ile beraber çektirdiği fotoğrafın anısını Çamaş'a anlattı. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

SADEF VE TİGDER CAMAŞ'IN YANINDA

Muharip Gaziler Derneği'nin ardından kısa adı TİGDER olan Televizyon ve İnternet Gazetecileri Derneği'ni de ziyaret eden Çamaş, burada Başkan Nihat Alpaslan ile görüştü. İnternet gazetecileri olarak Çamaş'a sonuna kadar destek olacaklarını belirten Alpaslan, Samsun'a hizmet için yola çıkan herkesin yanında olacaklarını belirtti.  Çamaş'ın ziyareti sırasında Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş da hazır bulundu. Baş, Çamaş'ın Samsun'un tanıtımı noktasında her zaman elini taşın altına koyduğunu belirterek, SADEF olarak milletvekilliği yolunda kendisine tam destek verdiklerini belirtti.