ÇAMAŞ PROJELERİNİ AÇIKLIYOR

NECDET ÇAMAŞ, PROJELERİNİ AÇIKLAMAYA HAZIRLANIYOR       Seçim bölgesindeki çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş Atakum için hazırladığı

NECDET ÇAMAŞ, PROJELERİNİ AÇIKLAMAYA HAZIRLANIYOR


      Seçim bölgesindeki çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş Atakum için hazırladığı 137 projeyi geniş katılımlı bir toplantıyla açıklamaya hazırlanıyor.

MÜTHİŞ PROJELER


       50 akademisyen ve bilim adamı tarafından hazırlanan ve Atakum'un geleceğine ışık tutacak projelerin 6 tanesi vizyon, 33 tanesi özel ve diğerleri rutin olmak üzere toplamda 137 projeyi hayata geçireceklerini belirten MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş; ''Ekip arkadaşlarımız büyük bir titizlik içinde Atakum'a çağ atlatacak projelerin hepsini hazırladılar. Kısa zamanda bu çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşıp Atakum’luların hizmetine sunacağız'' dedi.

BU BENİM İDEALİM


       Toplumun geniş katmanlarını ilgilendirecek, her kesime özel projeler hazırladıklarını ve bunların hayata geçirilmesi halinde Atakum'un bir dünya kenti olması iddiasını sürdürdüğünü ifade eden Çamaş, ''Benim hem aday adaylığında hem de aday olduktan sonra en büyük idealim Atakum'u dünya kenti yapabilmek olduğudur. Bu iddiamın sonuna kadar da arkasındayım. 5 yıl içinde Atakum'u dünya kenti yapacağız'' diye konuştu.

YETKİ İSTİYORUZ


      Atakum'un her geçen gün daha da büyüdüğünü ve kentin sürekli göç aldığını sözlerine ekleyen Çamaş; ''Bu şekilde büyüyen bir kentin beklentileri, sorunları ve özlemleri ancak ve ancak büyük bir vizyonu ortaya koyarak karşılanabilir. Biz bu görüşümüzü ve hedeflerimizi ortaya koyduk ve Atakum halkından yetki istiyoruz. Bu yetkiyi Atakum’lulardan alacağımıza da sonuna kadar inanıyorum. Bilgimiz, tecrübemiz ve heyecanımız var. Halkımızdan destek istiyoruz'' şeklinde konuştu.