ÇAMAŞ'TAN GENÇLERE KAHVALTI

Atakum'da seçim koordinasyon merkezinde gençlerle kahvaltıda bir araya gelen MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş, ''Gençler bizim iktidarımızda göz bebeğimiz olacak'' dedi

Atakum'da seçim koordinasyon merkezinde gençlerle kahvaltıda bir araya gelen MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş, ''Gençler bizim iktidarımızda göz bebeğimiz olacak'' dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR


Gençlerle ilgili onlarca proje hazırladıklarını ve özellikle üniversite öğrencilerinin hayatını kolaylaştıracak çözümler ürettiklerini söyleyen MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, ''ücretsiz internetten, sabahları çorba servisine, ücretsiz etüt hizmetlerinden, gençlerimize istihdam alanları yaratılmasına kadar birçok projeyi göreve başlar başlamaz harekete geçireceğiz'' dedi.[gallery ids="4681,4682,4683"]

SİZİ EN İYİ BEN ANLARIM


Genç nüfusun Atakum'da önemli bir yer teşkil ettiğini ancak bugüne kadar gençlerin sorunlarına yönelik adım atılmadığını ifade eden Çamaş; ''Geleceğin teminatı olan sizlerin sorunlarına duyarsız kalan, hiç bir üretim gerçekleştirmeyen yönetimlere bu seçimlerde "Dur'' deyin. Gençlik yıllarını Atakum'da geçirmiş ve sizin geçtiğiniz yollardan geçen biri olarak sizin derdinizden en iyi ben anlarım'' diye konuştu.


BİLGİ, BECERİ YETMEZ


Seçimlere 35 günlük bir süre kaldığını, Atakum'daki değişimin ve dönüşümün gerçekleşmesi için bu seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Çamaş; ''Bu iş sadece bilgi ve beceri işi değil, aynı zamanda enerji meselesidir. Ben belediye başkanlığını 1 dönem halkım isterse 2 dönem yapacağımı daha önce açıklamıştım. Belediyecilikte bu anlayışı yerleştirmemiz gerekiyor'' şeklinde konuştu.