ÇANAKKALE TEMALI MODEL GEMİ VE RESİM SERGİSİ AÇILDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101'nci yıldönümü' etkinlikleri kapsamında, İlkadım Gençlik Merkezi tarafından Bulvar Alış Merkezinde düzenlenen Çanakkale temalı model gemi ve resi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101'nci yıldönümü’ etkinlikleri kapsamında, İlkadım Gençlik Merkezi tarafından Bulvar Alış Merkezinde düzenlenen Çanakkale temalı model gemi ve resim sergisi açıldı.
Çanakkale temalı model gemi ve resim sergisi açılış törenine ayrıca, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili İsmail Tekin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

[gallery ids="46728,46729,46730"]
ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Açılış öncesi bir konuşma yapan Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, “Değerli arkadaşlar, Çanakkale Zaferimizin 101’nci yıldönümü, bugün son derece duygusal, gözlerimizin dolduğu, hatta gözyaşlarımızın aktığı bir gün oldu. Bugün bu vatan uğruna hayatını veren şehitlerimizi ziyaret ettik. Burada da çok farklı bir etkinlik var. Arkadaşlara teşekkür ediyorum. Zanaatın kaybolmaması lazım. Buradaki sanatkâr arkadaşlara yardımcı olmamız gerekiyor. Çünkü bu tarz ustaların kaybolmaması lazım. Sizin değerlerinizi bizim bilmemiz gerekiyor. Bu tarz sergilerin çoğalmasını arzuluyorum. Katılan arkadaşlara, misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra Çanakkale temalı model gemi ve resim sergisi açılışı, protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından Çanakkale temalı model gemi ve resim sergisini gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net