Canik 2023 Vizyonuna Uygun Çalışıyor

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile Haftalık Olağan Toplantı yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyesi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin gösterdiği hedefte

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile Haftalık Olağan Toplantı yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyesi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin gösterdiği hedefte ve 2023 vizyonu çerçevesinde örnek bir belediyecilik yaptıklarını söyledi.
Her hafta düzenli olarak Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu hafta başında da belediyenin yönetici organları ile toplantıda biraraya geldi. Belediye çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, yapılacaklar ve geleceğe dönük projeler hakkında durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda belediyeciliğin ekip işi olduğunu vurgulayan Başkan Genç, öncelik sırasına göre hayata geçirdikleri projelerle, şehri 2023, 2053 ve 2071'e hazırladıklarını söyledi.
KALİTELİ HİZMET
Canik Belediyesi’nin hizmet kalitesini ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi ile tescillediğine de işaret eden Başkan Genç, “Canik Belediyesi olarak hizmette kaliteden asla taviz vermiyoruz. E-belediyecilikte öncü bir belediyeyiz. Vatandaşlarımız belediyecilikle ilgili işlemlerini belediyeye gelmelerine gerek kalmadan Elektronik Belge Yönetim Sistemi üzerinden halledebiliyor. EBYS üzerinden gelen şikâyet, talep, başvuru gibi iletiler hızlı bir şekilde değerlendiriliyor. Yine çağrı merkezimiz 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde. Yaptığımız tüm işler, 12 yıldır haftalık olarak yaptığımız bu koordinasyonun sonucunda oluyor” dedi.
PLANLI GELİŞİM
İşlerin takibi kadar planlanmasının da önemli olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Yaptığımız bu toplantılarda yürütülen projeleri gözden geçirme ve yapacak olduğumuz işleri planlama imkânı buluyoruz. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle bu şekilde koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Toplantıda belediyemiz tarafından çalışmaları, yürütülen işlerin takibini yapıyoruz, aynı zamanda o hafta içerisinde yapılması gereken işleri ilgili arkadaşlarımıza iletiyoruz. Canik'te planlı bir gelişim sağlıyoruz" diye konuştu.
ASIL AMAÇ İNSANA HİZMET
Amaçlarının şehre ve insana hizmet etmek olduğunu belirten Genç, "Samsunumuz ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek 12 yıldır bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyoruz. Asıl amaç insana hizmettir. Bu hizmeti gerçekleştirmek için tam kadro hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Daha yaşanabilir, sürdürülebilir, estetik ve kent kimliğini kazanmış şehirler ancak planlı büyüyen şehirlerdir. Gelecek nesillere problemleri çözülmüş, planlı bir şehir bırakmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
şokhaber.net