Canik Başarı Üniversitesi Talent Show'la Yeni Yıla Merhaba Dedi

Canik Başarı Üniversitesi Talent Show'la Yeni Yıla Merhaba Dedi

Canik Başarı Üniversitesi Talent Show‘la Yeni Yıla Merhaba Dedi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Talent Show’da hazırlık okulu öğrencileri birbirinden muhteşem performanslar sergilerken yetenekleriyle de izleyenleri hayran bıraktılar.

Fehmi Yıldız Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve eğlenceli görüntülerin ortaya çıktığı yarışmada, dereceye giren öğrenciler para ödülü ile ödüllendirilirken, yarışmaya katılan tüm öğrencilere Yabancı Diller Yüksek Okul Müdürü Bahattin Altay tarafından sertifika verildi.

Bu tür yarışmaların öğrencilere öz güven kazandırdığını belirten Altay,”  Öğrencilerimizin yeteneklerini bu yarışmalar sayesinde daha iyi anlamış oluyoruz. Aynı zamanda sosyalleşme imkânı bulan öğrencilerimiz iş hayatına atıldıklarında daha rahat bir şekilde iletişim kuracaklarına inanıyoruz. Bu organizasyonlar mümkün olduğunca her yıl devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

Yarışmada Sıtkı Enis Yalçın, Şeyma Yılmaz ve Gürkan Koç üçlüsünün kurduğu grup birinci oldu. Yeteneklerimizi sergileyebilmemiz açısından çok güzel bir programdı diyen Sıtkı Enis Yalçın görüşlerini şu şekilde belirtti, "Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Talent Show yarışmasında birinci olduk. Maddi ödülün yanı sıra manevi kazanımlarımız da oldu. Grup çalışmasının ne demek olduğunu daha iyi anladık ve birlikte güzel bir başarı elde etmenin mutluluğunu yaşadık. Grubumuzla daha büyük çaplı organizasyonlara da katılmayı hedefliyoruz. Bu tür imkânları bize sunan üniversitemize teşekkürü bir borç biliyoruz."