Canik Basket'te hedef galibiyet…

Pazar günü eski Yaşar Doğu Spor Salonu'nda Galatasaray Odeabank'ı ağırlayacak olan Samsun Canik Belediye Bayan Basketbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor

Pazar günü eski Yaşar Doğu Spor Salonu'nda Galatasaray Odeabank'ı ağırlayacak olan Samsun Canik Belediye Bayan Basketbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi salonunda Galatasaray Odeabank maçı hazırlıklarını sürdüren Samsun Canik Belediye Bayan Basketbol Takımı oldukça iddialı. Beşiktaş'ın ardından lideri de yeneceklerine inandığını belirten Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, "Takım olarak iyi bir ivme yakaladık. Oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah bu hafta sonu da bize yine galibiyet sevinci yaşatacaklar" dedi.

Takım olarak Samsun'un adını duyurduklarına işaret eden Bayrak, "Türkiye'nin en önemli marka takımlarıyla karşılaşıyoruz. Şehrimizi 1. Lig'de temsil eden tek takımız. İnşallah alacağımız galibiyetle çıkışımızı sürdüreceğiz. Samsun halkını Pazar günü saat 14.00'da Yaşar Doğu Spor Salonu'nda bizi desteklemeye davet ediyorum" diye konuştu.