Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediye sınırlarına yeni katılan mahallere hizmet götürmek için kolları sıvadı.

Canik'te yeni mahallelere hizmet yağacak Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediye sınırlarına yeni katılan mahallere hizmet götürmek için kolları sıvadı

Canik'te yeni mahallelere hizmet yağacak

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediye sınırlarına yeni katılan mahallere hizmet götürmek için kolları sıvadı.  Ekibi ile birlikte köyleri tek tek dolaşan Başkan Genç, atıl durumdaki binaları Hanımlar Konağı'na çevireceklerini ve okul-cami bahçelerini düzenleyeceklerini söyledi.

Canik'in yeni mahallelerini dolaşan Başkan Osman Genç, Adatepe, Kestanepınar, Toygar, Muratlı, Alibeyli ve Gürgenyatak Mahallelerini ziyaret etti. Ak Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ile muhtarların da hazır bulunduğu gezide, mahallelerde incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, eksiklikleri yerinde dinleyip, tespit etti.

OKULLAR İYİLEŞECEK

Özellikle okul ve camilerde tespitlerde bulunan Başkan Osman Genç, çocukların sağlıklı eğitim almasına olanak vermeyen okullarda tadilat çalışması ve çevre düzenlemesi yapılacağını söyledi. Halkın ortak kullanım alanlarından camilerin de çevrelerinde iyileştirme çalışmalarını yapacaklarını ifade eden Genç, atıl durumdaki kullanılmayan eski okul binalarının da Hanımlar Konağı'na dönüştürüleceğini belirtti.

'EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ'

Yaptığı tespitlerini ilgili ilgili müdürlere not aldıran Başkan Genç, "Mahallelerimizde gezilerimiz bundan sonra da devam edecek. Biz her zaman şantiyede olduk. Canik'te bir çok sorunu böyle çözdük. Bu gezilerimizin amacı da hem vatandaşlarımızı ziyaret etmek, hem de eksiklikleri yerinde tespit etmek. Çünkü bir eksiklik veya sorun en iyi yerinde görülerek çözülür ve o sorunu en iyi orada yaşayanlar bilir. Mahallelerimizde eksik olan ne varsa halkımızla birlikte öncelik durumuna göre sırasıyla gidereceğiz" dedi.

TOPYEKÜN KALKINMA

Canik'i bütün mahalleleriyle birlikte topyekûn kalkındırma amacında olduklarını dile getiren Başkan Genç, "Biz ilçemizin her yerine, her bir vatandaşımıza eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Biz bireye, aileye, topluma, şehre bir bütünlük anlayışıyla bakıyoruz. Şehir üzerinde bütüncül bir bakış açımız var ve her mahalleyi, her sokağı kendi evimiz gibi hissediyoruz. İlçemizin bütününü kucaklıyoruz" şeklinde konuştu.