Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çocuklarımıza güvenli ve huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir Canik'i miras bırakmak en büyük hayalimizdir.

Halkımızın isteklerini önemsiyoruz Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çocuklarımıza güvenli ve huzur i




Halkımızın isteklerini önemsiyoruz


Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çocuklarımıza güvenli ve huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir Canik'i miras bırakmak en büyük hayalimizdir. Bu hedefte halkımızı dinlemeye, onların fikir ve isteklerini önemsemeye devam edeceğiz" dedi


Halk Günlerini devam ettiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her Çarşamba günü olduğu gibi dün de vatandaşları kabul etti. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu Halk Günü'nde vatandaşlarla görüşen Başkan Osman Genç, kendisine iletilen istek, talep ve önerileri tek tek dinledi ve not aldı. Başkan Genç gelen isteklere göre ilgili Birim Müdürlerine talimat verdi.


HALKIMIZIN İSTEKLERİ ÖNEMLİ


Amaçlarının halka ve Hakk'a hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Bizim halkımızdan kopuk olmamız düşünülemez. Onun için her fırsatta vatandaşlarımızla mümkün olduğunca bir araya geliyoruz. Halk Günü de bunlardan biri. Halkımızın görüşleri, fikirleri, istekleri bizim için çok değerli. Çünkü amacımız mutlu bir Canik. Bu hedefte ise halkımızın istek ve fikirlerine sırt çevirmemiz düşünülemez. 10 yıldır Canik'i ortak akılla yönettik. Bundan sonra da bunu devam ettiriyoruz" dedi.


HALKIMIZLA BİRLİKTE BAŞARIYORUZ


Canik'in ilçe halkıyla birlikte başarılmış bir eser olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Bu zamana kadar bizim gücümüz halkımız oldu, yine halkımız olacaktır. Eserimiz ortadadır, bu eser Canik'tir. Bunu da halkımızla birlikte başardık. Bugüne kadar yaptıklarımızın yanında yapacaklarımızla da Canik gelişim istikametinde ilerleyecektir. Çocuklarımıza güvenli ve huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir Canik'i miras bırakmak en büyük hayalimizdir. Bu yönde halkımızı dinlemeye, onların fikir ve isteklerini önemsemeye devam edeceğiz" diye konuştu.