Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halktan kopuk olan bir yöneticinin başarılı olmasının mümkün olmadığını belirtti.

Halkımızla aramızda duvar yok Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halktan kopuk olan bir yöneticinin başa




Halkımızla aramızda duvar yok


Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halktan kopuk olan bir yöneticinin başarılı olmasının mümkün olmadığını belirterek, "Bizim halkımızla aramızda kapılar, duvarlar yok. Halkımızla içiçeyiz" dedi.


Başkan Osman Genç, her hafta Çarşamba günü düzenlediği Halk Günü uygulaması ile vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor. Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu Halk Günü'nde vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Genç, istek ve talepleri not aldı. Halk Günü'ne yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Başkan Genç'ten en çok iş talebinde bulundu. Başkan Genç, vatandaşların istek ve taleplerinin yerine getirilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.


'HALKIMIZLA İÇİÇEYİZ'


Canik'te 10 yılda halkla aralarına engel koymadıklarına işaret eden Başkan Genç, "Biz her zaman halkımızın içinde olduk. Halk Günü ile de yoğun programlardan dolayı görüşme imkânımız olmayan az sayıdaki vatandaşlarımızla da biraraya gelmek. Bu buluşmalarımız oldukça da faydalı geçiyor. Halkımızı dinliyoruz, çünkü biz halkımıza hizmet için buradayız. Zaten halktan kopuk olan bir yöneticinin başarılı olması mümkün değildir. Bizim halkımızla aramızda kapılar, duvarlar yok. Halkımızla içiçeyiz" dedi.


EN ÇOK İŞ TALEBİ VAR


Halk Günlerinde ekip olarak vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Yani işi sadece dinlemekle, not almakla bırakmıyoruz. Başkan Yardımcılarımız, birim müdürlerimizle gelen istek ve talepleri anında değerlendiriyoruz. Bu durumdan halkımız da memnun. Ancak vatandaşlarımız en çok iş talebinde bulunuyor. Canik Belediyesi olarak 10 yılda yaptığımız ve ilçemize çektiğimiz yatırımlarla 6 bin 500 kişiye iş ve aş imkanı sağladık. Belediye olarak her ne kadar görevimiz olmasa da biz mutlu bir şehir hedefiyle çıktığımız yolda amacımız daha çok gencimize istihdam imkânı sağlamak. İnşallah bunu da ilçemize çekeceğimiz yeni yatırımlarla başaracağız" diye konuştu.


VATANDAŞLARDAN GENÇ'E TEŞEKKÜR


Halk Günü'nden memnun olan vatandaşlar da Başkan Genç'e teşekkür ederek, "Başkanımız her zaman yanımızda. Halk Günü'nde biraraya gelerek isteklerimizi rahatça iletebiliyoruz ve taleplerimiz anında değerlendiriliyor. Her fırsatta bizlerle iç içe olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.