Canik Belediyesi Anneler Günü'ne özel üç etkinlik birden düzenliyor.

Canik'te dolu dolu Anneler Günü Canik Belediyesi Anneler Günü'ne özel üç etkinlik birden düzenliyor




Canik'te dolu dolu Anneler Günü


Canik Belediyesi Anneler Günü'ne özel üç etkinlik birden düzenliyor. Aynı gün Hanımlar El Emeği Göz Nuru Çarşısı açılırken, Anneler Günü Özel Eğlencesi ve Mutlu Anneler, huzurlu Aileler konferansı bayanlara farklı bir gün yaşatacak


Anneler Günü'nü bu yıl Canik'te dolu dolu kutlanacak. Anneler Günü'ne özel üç etkinlik hazırlayan Canik Belediyesi, ilk önce 11 Mayıs Pazar günü saat 12.00'da Karşıyaka Mahallesi İlkbahar Sokak'ta kurulan 'Hanımlar El Emeği Göz Nuru Çarşısı'nın açılışını gerçekleştirecek. Yine aynı gün saat 14.00'da Canik Kültür Merkezi'nde bayanlara özel 'Anneler Günü Özel Eğlencesi' düzenlenecek. Günün son etkinliğinde ise saat 20.00'da düzenlenecek 'Mutlu Anneler, Huzurlu Aileler' konulu konferansta İletişim Uzmanı ve Yazar Fatih Akbaba Canik Kültür Merkezi'nde bayanlarla buluşacak.


BAYANLARA ARMAĞAN


Canik Belediyesi olarak ailelerin temeli olan annelere özel önem verdiklerini ifade eden Başkan Osman Genç, "Bu zamana kadar kadınlarımız için önemli işler yaptık. 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezimiz, diğer Aile Okullarımız kadınlarımızın hizmetinde. Bayanlarımız buralarda aldıkları eğitimler ve gördükleri kurslarla kendilerini geliştiriyor. Böylece ailelerimizin daha sağlıklı olmasına katkıda bulunuyoruz. Pazar günü Anneler Günü’nde ise yine kadınlarımızın aile ekonomilerine katkıda bulunmaları amacıyla yaptığımız Hanımlar El Emeği Göz Nuru Çarşısı'nın açılışını yapacağız. Bu çarşının bayanlarımıza armağan ediyoruz" dedi.


BÜTÜN BAYANLAR DAVETLİ


Bayanların Anneler Günü'nü dolu dolu geçirmeleri amacıyla etkinlikler düzenleyeceklerini de belirten Genç, "Canik Kültür Merkezi'nde bayanlarımıza özel Anneler Günü Özel Eğlencesi düzenleyeceğiz. İnanıyorum ki annelerimiz güzel bir gün geçirecekler. Yine aynı gün iletişim uzmanı ve yazar Fatih Akbaba'yı ilçemize getirerek Mutlu Anneler, Huzurlu Aileler konulu konferans düzenleyeceğiz. Bu konferansın da annelerimiz ve ailelerimiz için yararlı olacağına inanıyorum. Bütün bayanları açılışa ve etkinliklerimize bekliyoruz" diye konuştu.