Canik halkının hizmetkârı olmak için adayım

İşadamı Turgay Ulusoy Canik Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu

İşadamı Turgay Ulusoy Canik Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Ulusoy, kendisine gösterilen güveni hizmet ve yatırımlarla taçlandırmayı hedeflediğini belirterek, Canik halkının hizmetkârlığına talip olduğunu söyledi.
31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesi Turgay Ulusoy, İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'na gelerek belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı. İlçe Başkanı Mustafa Keleş'e başvuru evraklarını teslim eden Samsunlu İşadamı Turgay Ulusoy, Canik içesine yaptığı yatırımlarla tanınıyor. Ulusoy belediye başkanı adayı gösterilmesi halinde kendisine verilen güveni hem seçim hem de seçim sonrası hizmet ve yatırımlarla taçlandırmanın boynunun borcu olduğunu söyledi. Ulusoy, "Halkımızın takdiri ile Canik ilçemizin de hizmetkârı olmaya talibim" dedi.
GÜZEL BİR GELECEK BİZLERİ BEKLİYOR
Birlik, beraberlik ve hoşgörü ile çalışacağını kaydeden Ulusoy, "Bu gaye ile diğer aday adayı arkadaşlarımızla, tüm partililerimiz ve Canikli halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, kimseyi ötekileştirmeden elimizden gelenin en iyisini yaparak seçimi kazanmak olacak. Canik çok özel bir yerdir ve havasını soluyup, suyunu içtiğimiz, her türlü imkânından yararlandığımız bu özel ilçemize hak ettiği özel değeri vermek için en doğru projeleri hayata geçireceğiz. Ayrıca, şu anki yönetimimiz ile de bütünlük içerisinde yürüteceğimiz çalışmalar sonucunda eksik yapılanları tamamlayıp, doğru yapılanların da takipçisi olacağız. Birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde güçlü bir Canik, güzel bir gelecek bizleri bekliyor" diye konuştu.
VİZYONUMUZ BİRLEŞTİRİCİ OLACAK
Tüm Caniklileri Canik Belediyesi ile buluşturacaklarına dikkat çeken Ulusoy, "Temel belediye hizmetlerini yapamayan, çevre temizliğini yapamayan, betona yenik düşen, doğayı ve çevreyi koruyamayan belediyecilik anlayışına son vereceğiz. Biz bu filmi 15 yıl izledik. Bir daha bize dayatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Temel belediye hizmetleri başta olmak üzere, yol, kaldırım, yeşil alan düzenlemelerini öncelikle hangi kurumla işbirliği yapılacaksa o kurumla birlikte yapacağız. Şahsımız öncülüğünde kurulacak Canik'i yönetecek kadronun, partizanlıktan uzak, herkese eşit mesafede duran, hakkınızı hukukunuzu koruyan, hiçbirinize belediyeye geldiğinizde partisini sormayan, çalışkan, üretken, insan odaklı bir belediyecilik vizyonu olacağını bugünden söz veriyorum" ifadelerini kullandı.