CANİK İLÇEMİZİN HİZMETKÂRI OLMAYA TALİBİM

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, 'Çalışkan, üretken, insan odaklı bir belediyecilik vizyonu ile çalışacağımıza bugünden söz veriyorum' dedi

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, “Çalışkan, üretken, insan odaklı bir belediyecilik vizyonu ile çalışacağımıza bugünden söz veriyorum” dedi.
İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit çalışmalarına devam ediyor. Yiğit Canik ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Adayı Atıf Yiğit, Canik Belediyesi’ne talip olduğunu ve Canik halkına en iyi hizmeti vermek için göreve talip olduğunu ifade etti.  Halkın büyük ilgisiyle karşılanan Yiğit, “Canik ilçemizin de hizmetkârı olmaya talibim" dedi.
HERKESE EŞİT MESAFEDE DURACAĞIZ
Birlik, beraberlik ve hoşgörü ile çalışacağını kaydeden İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, "Temel belediye hizmetleri başta olmak üzere, yol, kaldırım, yeşil alan düzenlemelerini öncelikle hangi kurumla işbirliği yapılacaksa o kurumla birlikte yapacağız. Şahsımız öncülüğünde kurulacak Canik'i yönetecek kadronun, partizanlıktan uzak, herkese eşit mesafede duran, hakkınızı hukukunuzu koruyan, hiçbirinize belediyeye geldiğinizde partisini sormayan, çalışkan, üretken, insan odaklı bir belediyecilik vizyonu olacağını bugünden söz veriyorum" diye konuştu.