Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri tepki gösterdi.

Gençlik Merkezi istiyoruz Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri tepki gösterdi

Gençlik Merkezi istiyoruz

Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri tepki gösterdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Canik’te yapmayı planladığı Gençlik Merkezi için Büyükşehir Belediyesi’nde işlemlerin uzun sürmesine Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri tepki gösterdi. Gençler, Gençlik Merkezi’nin biran önce yapılmasını talep etti.

Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri, Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan’la birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt’u makamında ziyaret etti. Canik’te yapılması planlanan Gençlik Merkezi‘nin ne aşamada olduğu hakkında Gençlik Meclisi Üyelerine bilgi veren Özyurt, Canik’te bir Gençlik Merkezi’nin yapılması için kararın çıktığını, Canik Belediyesi’nin 05.03.2014 tarihinde yer tahsisini yaptığını fakat tahsis edilen yerle alakalı olarak Büyükşehir Belediyesi’ndeki işlemlerin bitmesini beklediklerini ifade etti.

Kılınçarslan, ”Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Canik İlçesi’nde yapmayı planladığı Gençlik Merkezi’ni gençler dört gözle bekliyor. Gençler için ciddi bir ihtiyacın giderileceği projede böyle aksaklıkların olması bizleri üzüyor. Canikli gençler Gençlik Merkezi’ni istiyor” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Gençlik Meclisi’nin ve tüm gençlerin yapmayı planladığı proje ve organizasyonların destekçisi olduklarını belirterek, gençlere moral verdi.