Canik'i Geleceğe Birlikte Taşıyacağız!

Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Yiğit, vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı

Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Yiğit, vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı. "Hizmet aşkı ile Canik'i geleceğe birlikte taşıyacağız "diyen Yiğit, projesi olmayan, başkalarının projelerine imza atan AK Parti'nin adayı Sandıkçı'yı da isim vermeden eleştirdi
Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Atıf Yiğit, Canik Gölalan köyünde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen taleplerini not alan Yiğit, vatandaşlardan büyük teveccüh gördü. 'Ortak akıl ve birlikte yönetim' mesajı veren Yiğit, sorunların istişare ile çözüleceğinin altını çizdi.
SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
Canik ilçesine hizmet etme aşkı ile yola çıktıklarını belirten Yiğit, "Ben Canik'in her mahallesinde, her köyünde yaşanan sorunları biliyorum. Bu nedenle Canik'in kısa, orta ve uzun vadede planlarını ve projelerini hazırladım. Canik ilçesini ortak akılla birlikte geleceğe taşıyacağız. Tarımda, sanayide, sporda, eğitimde, kültürde, sanatta Canik'i ileriye taşıyacağız. Canik'i vatandaşlarımızla birlikte yönetmeye talibiz" dedi.
PROJELERİN NEREDE?
İsim vermeden AK Parti'nin adayı İbrahim Sandıkçı'yı eleştiren Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Yiğit, “Biz gittiğimiz her yerde projelerimizi açıklıyoruz. Canik'e süt entegre tesisi kuracağız, tarımı destekleyeceğiz. Gençlerimize eğitim bursu vereceğiz. Yaşlılarımıza engellilerimize özel merkezler kuracağız, evde sağlık ile bakım hizmeti vereceğiz. Canik'te yatırımcıların önünü açacağız, teşvik edeceğiz. Bir planlama dâhilinde bütün yolları, kanalizasyon sistemlerini rehabilite edeceğiz. Sayamadığımız birçok projeyi vatandaşlarımızla paylaşırken, Canik'e aday gösterilenler başkalarının projelerine imza atarak kamuoyuna duyuruyor. Bu vatandaşın aklı ile alay etmektir. Bu vizyonsuzluktur, başka açıklaması olamaz. Vatandaşa yönelik projen yoksa neden yola çıktın diye sorarlar adama?" diye konuştu.