Canik'te el emekleri görücüye çıktı

Canik Belediyesi önderliğinde, İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kurslarda eğitim alan kursiyerler, bir yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini açılan sergide görücü

Canik Belediyesi önderliğinde, İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kurslarda eğitim alan kursiyerler, bir yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini açılan sergide görücüye çıkardı.

[gallery ids="28866,28867"]


Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisinde bulunan Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen serginin açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile eşi Nimet Genç’in yanısıra AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, İl Milli Eğitim Müdür Şube Müdürü Abdullah Yangöz, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali İhsan Kalaycı, Başkan Yardımcıları Alican Usta, İrfan Göz, Meclis üyeleri, muhtarlar ve kursiyerler katıldı.

[gallery ids="28864"]


CANİK'TE TOPYEKÜN EĞİTİM
Serginin açılışında konuşan Başkan Osman Genç, belediye olarak eğitimin her alanında hizmet verdiklerini belirterek, "Eğitim bizim önceliğimiz olmamasına rağmen, en çok yatırım yaptığımız alanlardan biridir. Biz eğitimi sadece geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi olarak görmüyoruz. Anne-babaları, gençlerimizi, kadınlarımızı, yaşlılarımızı da eğitimin içine katıyoruz. Canik'te topyekûn bir eğitimi görmek mümkün. Yaptığımız bu yatırımların bizi 2023, 2053 ve 2071'e daha kolay ulaştıracağını biliyoruz" dedi.
GENÇ'E EĞİTİME DESTEK TEŞEKKÜRÜ
İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali İhsan Kalaycı, bu yıl yaklaşık 6 bin 925 kişiye 477 dalda kurs verildiğini belirtirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, eğitime verdiği destekten ötürü Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından serginin açılışını gerçekleştiren protokol üyeleri, daha sonra el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Sergide ayrıca, kursları başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi.

[gallery ids="28865"]
Sergi kapsamında kursiyerler arası çekilişte iki bayana dikiş makinesi verilirken, Başkan Genç, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'e üç boyutlu perspektif tablo hediye etti.