Canik'te Önce Değişim Sonra Gelişim Olacak!

Vatandaşın artık değişim istediğini ve bunu da yüksek sesle dillendirdiğini ifade eden İYİ Parti Canik Belediye Meclis Üyesi Adayı Nusret Soykan, 'Önce değişim sonra gelişim olacak' dedi

Vatandaşın artık değişim istediğini ve bunu da yüksek sesle dillendirdiğini ifade eden İYİ Parti Canik Belediye Meclis Üyesi Adayı Nusret Soykan, “Önce değişim sonra gelişim olacak” dedi.
CANİK’E HİZMET GELECEK
İYİ Parti Canik Belediye Meclis Üyesi Adayı Nusret Soykan, seçim ziyaretleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gündüzleri çarşı, pazar ve mahallelerde ziyaretler yapan Nusret Soykan,  gün battıktan sonra ise vatandaşlar tarafından düzenlenen mahalle toplantılarına Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit ile birlikte katılıyor. Canik ilçesine en iyi hizmeti getirmede pay sahibi olmak için canını dişine takan Soykan, 1 Nisan tarihinden itibaren Canik’e hizmet geleceğini söyledi.
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
İYİ Parti Canik Belediye Meclis Üyesi Adayı Nusret Soykan, “Vatandaş artık mevcutların çözüm üretemeyeceğinin farkında. Çünkü görünen köy kılavuz istemiyor. Vatandaşın yıllardır desteğine rağmen sorunlar azalmıyor, aksine artarak büyüyor. Esnafımız da sıkıntılı, mevcut durumdan bunalmış ve artık değişim istiyor. Bizde ilçemizi hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.  Vatandaşın artık değişim istediğini ve bunu da yüksek sesle dillendirdiğini ifade eden Soykan, “Önce değişim sonra gelişim olacak” dedi.