CAPOEIRA DERNEĞİNDEN ÖRNEK KUTLAMA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alaçam Resai Aydın İlköğretim Okuluna konuk olan Capoeira Derneği uzun süre hafızlardan silinmeyecek örnek bir etkinliğe imza attı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alaçam Resai Aydın İlköğretim Okuluna konuk olan Capoeira Derneği uzun süre hafızlardan silinmeyecek örnek bir etkinliğe imza attı.

ÖRNEK SPOR DERNEĞİ

Merkezi Samsun'da bulunan 11 ilde faaliyet gösteren ve 14 ülke temsilciliğinden biri olan dernek başarılı ve örnek projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce Yetenek Avcısı AVM'lerde, Yurdum Spor Yapıyor ve çok sayıda uluslararası festival projelerinde yer alan Capoeira Derneği sosyal sorumluluk anlamında da etkin çalışmalar yürütüyor.

KÖY OKULLARI ÖNCELİĞİMİZ

Alaçam Resai Aydın İlköğretim Okulunun 23 Nisan etkinlikleri kapsamında hazırladıkları özel programa davet edilen Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yaptıkları gösteri ve etkinlikle adeta çocukları büyülediler. Gösteri öncesi izleyicilere seslenen Dernek Başkanı Güngör Doğanay "Farklı projelerle ülkemizi karış karış dolaşıyoruz. Bende köyde doğup büyüyen bir abiniz olarak imkânların ne derece kısıtlı olduğunu iyi bilirim. Bugün sizin bayramınız sizin gününüz. Konu köy okulları olduğunda tüm programlarımızı askıya alıp koşa koşa geliyoruz. Sizler için güzel bir gösteri ve çok özel sürprizler hazırladık" dedi.  

KÜÇÜKLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Capoeira gösterilerinin ardından sahneye davet edilen çocuklar farklı etkinliklerle yarıştırıldı. Yarışma ardından çocuklara birbirinden farklı hediyeler verildi. Sporla uğraşan çocuklardan branşlarına göre ufak gösteri yapmaları istendi. Yarışan çocuklar uzun süre alkış aldı.

[gallery ids="26125,26126,26127,26128"]

 

İLÇE YÖNETİCİLERİ İLGİ İLE İZLEDİ

Programa Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Garnizon Komutanı Duran Vuranok, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Mankan, Cumhuriyet Savcısı Eyüp Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural ve daire amirleri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Program sona kadar ilgi ile izleyen protokol gösteri sonunda sahneye çıkarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ÇOCUKLARA BAYRAK

Gösteri sonunda sahneye davet edilen tüm çocuklara dernek tarafından bayrak dağıtıldı. Gösteri ardından dernek Başkanı'na plaket takdim eden Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar tüm dernek öğrencilerine teşekkür etti.