ÇARŞAMBA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU YENİLEDİ

Çarşamba Belediyesi araç filosuna kattığı 7 yeni iş makinesini belediye meydanında düzenlediği törenle halka tanıttı

Çarşamba Belediyesi araç filosuna kattığı 7 yeni iş makinesini belediye meydanında düzenlediği törenle halka tanıttı.

Çarşamba Belediyesi bünyesine kattığı yeni iş makineleri ve arazi araçları ile araç filosunu güçlendirdi.  4 adet Mercedes kamyon, silindir, greyder ve yeni arazi araçlarını bünyesine katan Çarşamba Belediyesi ekip ve araç parkı ile dikkat çekiyor. Belediye Meydanında düzenlenen araç tanıtım programına Kaymakam Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Milletvekili Adayı Kamuran Özden, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, kamu kurum ve kuruluş idarecileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

[gallery ids="27616,27617"]

“2015 YILINDA 50 MİLYON TL YATIRIM YAPIYORUZ”

Çarşamba Belediyesi’nin 2015 yılında 50 milyon tl yatırım yapacağını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Gelirinin yüzde 90’nı yatırıma ayıran ekonomisi güçlü bir belediyeyiz.” dedi. Geride bıraktıkları 11 yıl içerisinde önemli işler başardıklarının altını çizen Başkan Dündar, “2004 yılından bu yana bir hizmet yolculuğumuz var, 11 yılı geri de bıraktık. 2002 yılından önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye’yi söylüyoruz. 2004 yılından önceki Çarşamba ile bugünkü Çarşamba’yı söylüyoruz. Yeni Türkiye diyoruz. Memleketimizin gelişmesi, ülkemizin kalkınması yeni Türkiye anlayışı ile bu vazifeye devam ediyoruz. Yeni belediye uygulamasıyla birlikte Çarşamba’nın 136 mahallesi ve yaklaşık 140 bin nüfusu var. Terme’den Akçay’dan denize kadar, Ayvacık, Salıpazarı ve Asarcık İlçesi sınırlarından Tekkeköy sınırına kadar bu coğrafya üzerinde 140 bin insanımıza hizmet ediyoruz.” dedi.

“AK PARTİLİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE ÇALIŞIYORUZ”

Çarşamba’yı 2023 vizyonuna taşıyacak yerel yönetim ve belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Dündar,  “Çarşamba Belediyesi mali yapısı güçlü bir belediyedir. Belediyemiz hizmet yapısı kabiliyeti güçlü bir belediye haline geldi. 2014 den 2015 e geçtiğimiz yıl 50 milyona yaklaşan gerçekleşen bütçesi ile önemli bir hizmet kuruluşu haline geldik. AK Partili belediyecilik anlayışı ile Çarşamba’da 11 yılda çok şey değişti. Şuan da hizmete katacağımız 4 adet damperli kamyon, 1 adet büyük greyder, arazi aracı ve silindir bunların maliyeti 2 trilyonun üzerindedir. Yeni araçlarımız hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.