ÇARŞAMBA 'DA GÜVENLİK TOPLANTISI

Samsun Vali yardımcısı ve Çarşamba Kaymakam Vekili Hakan Kubalı Başkanlığında Ticaret Borsası M

Samsun Vali yardımcısı ve Çarşamba Kaymakam Vekili Hakan Kubalı Başkanlığında Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans salonunda Kamu Kurum ve Özel kuruluşlarının temsilcileri, Sivil Toplam örgütleri, Muhtarlar, halkın katılımı ile İçişleri Bakanlığının genelgesi gereğince Güvenlik toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Samsun Vali yardımcısı, Çarşamba Kaymakam Vekili Hakan Kubalı  Başkanlık ederken, Aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan toplantıda Çarşamba Kaymakamı Vekili  Hakan Kubalı yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Vatandaşın güvenliğinin çok önemli olduğunun bunun sağlanabilmesi içinde öncelikle Vatandaşların yasalara uyması gerektiğini sonrasında ise yasaya uymayanları devlet birimlerine bildirmesini istedi.
DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTILAR
Çarşamba Kaymakam Vekili Hakan Kubalı, "Devletimize güvenin, Devletimiz Hukuk devletidir. Kendinizin çözemediği sorunları hep beraber çözeceğiniz, bizimle her şeyi paylaşın, tüm sorunlarımızın üstesinden beraberce geleceğiz "dedi. Emniyet ve Jandarma komutanları katılımcıların taleplerine dinleyerek onlardan yapmalarını istediklerini belirterek şehrimizin daha emniyet ve güven içerisinde olacağına dair düşüncelerini belirttiler. Kurum amirleri ve özel kurum temsilcileri Şehrin daha güvenli olabilmesi için kendi alanları ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Güzel bir atmosferde geçen güvenlik toplantısı sonunda Çarşamba Kaymakam Vekili Hakan Kubalı tüm katılımcılara teşekkür etti. Birlik ve Beraberliğimiz bozmadığımız sürece Çarşamba’mızın emniyet ve Güvenliğini elbirliğiyle daha üst seviyelere taşınacağını belirterek toplantıyı bitirdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net