ÇARŞAMBA'DA 7'DEN 70'E HERKES SPOR YAPACAK

Ülkemiz genelinde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla 2012 yılında hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş projesi ilçemizde 24

Ülkemiz genelinde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla 2012 yılında hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş projesi ilçemizde 24.04.2018 tarihinde Yeni Şehir Stadyumu atletizm pistinde planlanan faaliyetler kapsamında devam ediyor.
İLK GÜNKİ KOŞUYA BÜYÜK KATILIM OLDU
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan "Koşabiliyorken Koş” projesi etkinliğine İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, İlçe Jandarma komutanı Kıdemli Binbaşı Ramazan Ünal, Salıpazarı Jandarma ilçe komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş  Hakan Akçay, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü İlkay Aydın, İlçe kaymakamlık yazı işleri müdürü İbrahim Fethi Sel, İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, İlçe Müftüsü Osman Karagöz, Kredi Yurtlar Kurumu İlçe Müdürü Ali Kemal Keskin, Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İlçe Müdürü Tevfik Akın, Çarşamba Fen Lisesi Müdür yardımcısı Aliyülmürtaza Sağlam  çok sayıda halk ve öğrenciler katıldı.
VATANDAŞLARIMIZA ÜCRETSİZ SPOR YAPMA İMKÂNI
Yoğun iş temposunda günlük yaşamın stresini üzerimizden atabilmek için atletizm pistinde görevli antrenörlerimiz tarafında ısınma hareketlerinin ardından yürüyüş yaparak koşarak gerçekleştirilen etkinliğe katılım yoğun oldu Proje kapsamında değişik branşlarda etkinliklerimiz spor alanlarımızda devam ediyor. İlçe Kaymakamı Mustafa Güney “Proje kapsamında 7'den 70'ye her yaş kategorisinden vatandaşlarımıza ücretsiz spor yapma imkânı sunarak engelli vatandaşlarımızın da spor yapması sağlandı. Katılımcılar, spor yapabilmek için kendilerine sağlanan her türlü tesis ve imkândan ücretsiz olarak faydalandılar. İlçemizde 'Koşabiliyorken Koş' projesi etkinlikleri kapsamında faaliyetlere  Gençlik hizmetleri ve spor İlçe müdürlüğümüz bünyesinde  tüm hızıyla devam ediyor. Halkımızı spor yapmaya spor alanlarımıza davet ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net