ÇARŞAMBA'DA BÜYÜK BULUŞMA

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın ev sahipliğinde bir araya gelen Samsun'un spor kulüpleri başkan ve yöneticileri birlik ve beraberlik mesajları verdiler

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın ev sahipliğinde bir araya gelen Samsun’un spor kulüpleri başkan ve yöneticileri birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Adapark Göl Restoran’da Belediye Başkanı Dündar, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, TFF Samsun Müdürü İbrahim Güven, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Dr. Turan Bilgin, Teknik Direktör Besim Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsunspor Alt Yapı Sorumlusu Hasan Bozal, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Şener Aydın, Futbol Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Samsun Faal Antrenörler Dernek Başkanı Hakkı Bayrak, Samsun İl Hakem Kurul Başkanı Faruk Sertakan, Samsun Hakem Ve Gözlemciler Dernek Başkanı Samet Çiçek, Ladik Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Sukaş ve Yolspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İlhan Akbaş’ın katıldığı kahvaltı programında Samsun ilinin futbol takımlarının mevcut sorunları geleceğe dair plan ve çalışmaları konuşuldu.
ÇARŞAMBA’DA ÖRNEK BİRLİKTELİK SAĞLADIK
Bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan Çarşambaspor, Yolspor ve Ladik Belediyespor’a başarılı bir sezon dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba İlçemizde bir araya geldiğimiz bu günün birlik beraberliğimize katkı sağlamasını temenni ediyorum. İlimiz futbol takımları üst Liglerde mücadele vermelidir. Buda güçlü bir altyapı ve kurumsal düşünebilen organizasyonlarla mümkün olacaktır. Bugün buradaki birlik ve beraberliğimiz devam ettirilmelidir” diye konuştu.
TOPLANTILARIN DEVAMINI GETİRECEĞİZ
Çarşamba’da yapılan organizasyonun devamını getireceklerini belirten Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, “çok güzel bir organizasyondu. Bu organizasyonu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşambaspor Kulüp Başkanı Turan Bilgin’e teşekkür ediyorum. Bu toplantıları geleneksel hale getireceğiz ve bundan sonraki ilk toplantıyı da Samsunspor ev sahipliğinde gerçekleşeceğiz” dedi.
Tüm futbol yöneticileri kahvaltıdan çok memnun kaldıklarını sorunların bu şekilde karşılıklı istişare şeklinde çözüm bulacağını belirtiler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net