ÇARŞAMBA'DA TAKDİR TOPLAYAN TURNUVA

Çarşamba Cumhuriyet Mahallesi gençleri tarafından düzenlenen 1

Çarşamba Cumhuriyet Mahallesi gençleri tarafından düzenlenen 1. Kardeşlik Futbol Turnuvası takdir topladı. Sporcuların tamamı aynı mahalleden olan turnuvada 12 takım yarıştı.
TURNUVAYA ÖNCÜLÜK EDENLERE PLAKET VEİLDİ
Çarşamba merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi gençlerinin bir araya gelerek oluşturdukları 1. Kardeşlik Futbol Turnuvası örnek bir turnuva olarak 3 haftada tamamlandı. Turnuvanın geçen akşam oynanan final maçında Cumhuriyet Market Sporu 3 - 2 yenen Çeliktaş Gençlik Spor şampiyon oldu. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kaymakam Mustafa Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın da katıldığı final maçında turnuvaya öncülük eden mahallenin öğretmen ve din görevlilerine plaketler verildi. Müsabakanın düzenlenmesini sağlayan ve tüm maçlarda hakemlik yapan Anafartalar İlkokulu müdürü Ali İşyapan ilçe protokolü tarafından takdir edildi.
CUMHURİYETLİLER SPORA ÖRNEK OLDULAR
Turnuvayı düzenleyen ve katılan mahalle gençlerini tebrik eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba’nın en büyük mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri çok büyük bir kardeşlik turnuvasını bir tane dahi kırmızı kart gösterilmeden tamamladı. Tüm takım ve sporcuları kendi mahallelerinden olmak üzere 12 takımı kurup bu turnuvayı düzenleyen ve bu işe emek veren herkesi kutluyorum. Spora örnek oldular. Ayrıca evlatlarını ya da komşularını desteklemek için burayı dolduran mahalle sakini beyefendi ve hanımefendilere de teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net