ÇARŞAMBA'DA VATANDAŞ BULUŞMASI...

Samsun Vali Yardımcısı Çarşamba Kaymakam Vekili Hakan Kubalı'nın Başkanlığında Alibeyli mahallesi Yusuf Yön Ortaokulu toplantı salonunu da 10 mahalle muhtarı ve halkın katılımı ile İçişleri Bakanlığın

Samsun Vali Yardımcısı Çarşamba Kaymakam Vekili Hakan Kubalı‘nın Başkanlığında Alibeyli mahallesi Yusuf Yön Ortaokulu toplantı salonunu da 10 mahalle muhtarı ve halkın katılımı ile İçişleri Bakanlığının genelgesi gereğince halka buluşma toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Samsun Vali Yardımcısı, Çarşamba kaymakam Vekili Hakan Kubalı Başkanlık ederken, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile birlikte YEDAŞ ve TELEKOM Müdürleri de toplantıya katıldı.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTI
Aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan toplantıda Çarşamba Kaymakamı Vekili Hakan Kubalı yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, hepimiz biriz ve bu vatanın tüm sorunlarında bir ve beraber olmak zorundayız eğer öyle olursak üstesinden gelemeyeceğimiz problem olmayacağını ifade ederken, bu toplantılardan amacın halkın problemlerini yerinde dinlemek çözülebileceklerini çözmek çözülemeyecekleri ilgili mercilere iletmek ve çözümüne katkıda bulunmak amacını içerdiğini ifade etti.
KUBALI TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Emniyet, Sağlık, Tarım, Yol, Su, Elektrik  vb sorunlarının hepsini rahatlıkla ifade etmeleri için  Muhtarlara  ve Vatandaşlara söz hakkı verdi ve bu arada Alibeyli, Yukarı  Donurlu, Aşağı Donurlu, Yamanlı, Kuşçulu, Muşçalı, Ordu, Gülyazı, Demiraslan, Sığırtmaç, Soğucak mahallesi Muhtarları ile vatandaşları Yol, su vb. sorunlarını ifade ederlerken kurum amirleri de konularla ilgili cevapları verdiler. Güzel bir atmosferde geçen halk buluşması sonunda Çarşamba Kaymakam Vekili. Hakan Kubalı tüm katılımcılara teşekkür etti. Birlik ve Beraberliğimiz bozmadığımız sürece bizi kimsenin yıkamayacağına ve zarar veremeyeceğine vurgu yaparak toplantıyı bitirdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net