ÇARŞAMBA'DA YOLLAR YENİLENİYOR

Çarşamba Belediyesi yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

Çarşamba Belediyesi yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Çarşamba Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Çarşamba Sanayi Sitesi'nden başlayıp Kirazbucağı ve Beylerce mahallerini de içine alan 3 km’lik bölgede yaklaşık 10 gündür devam eden asfalt yenileme çalışmalarında sona gelindi.
TÜM YOLLARI SICAK ASFALT DÖKEREK YENİLEDİK
Çalışmalar hakkında bilgi veren Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Belediye olarak mahalle, cadde ve sokak ayrımı yapmadan tüm halkımıza aynı kalitede, aynı özveriyle hizmet götürmeye çalışıyoruz. Çarşamba Sanayi Sitesinde bulunan eski yolu kaldırıp daha geniş bir yol yaptık. Bu çalışmayı Kirazbucağı ve Beylerce mahallerimizi de kapsayan 3 km’lik bir alana yaydık ve tüm yolları sıcak asfalt dökerek yeniledik. Beylerce ve Kirazbucağı mahalle sakinlerine hayırlı olsun” dedi.  
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Mahalle sakinleri adına muhtarlar, Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilenen Çarşamba Sanayi Sitesi, Beylerce ve Kirazbucağı yollarının yapılmasında emeği geçen herkese özellikle de Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a teşekkür ettiklerini belirtti. Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sürdürülen asfalt yenileme, yol bakım, onarım çalışmaları son hızla devam edecek. Çarşamba'da yapımı devam eden diğer yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ise şöyle;
- 6 km’lik Yeşilköy Doğal Yaşam Parkı ve Merkez bağlantı yolu çalışması
- TOKİ- Değirmenbaşı Caddesi arası yol bakım ve yenileme çalışması
- Ağcagüney ve Gökçeçakmak malzemeli yol bakım çalışmaları
- Arımköseli, Oymalı, Acıklı, Akkuzulu ve Kürtün bölgelerini kapsayan asfaltlama çalışması
- Demircili Köyü yol iyileştirme çalışmaları
- Bezirgan Köyü beton yol çalışması
- Çarşamba Besi Bölgesi çevre düzenleme çalışmaları
Köksal ÖNER
şokhaber.net